Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pidgin - problemy s obnovenim necinnosti a invisble [vyřešeno]  (Přečteno 1924 krát)

noHandle

• Návštěvník
v pidgin 2.0.1 mam nastaveno status/idle:
> hlasit cas necinnosti: podle pouzivani klavsnice nebo mysi
> automaticka nepritomnost:
>> zmenit stav pri nepritomnosti: ano
>> minuty pred zmenou stavu: 5
>> zmenit stav na: pryc
a muj problem je ze kdyz s pocitacem nepracuju tak se muj status zmeni na "pryc" ale kdyz se vratim zpet tak status porad zustava na "pryc" a nezmeni si na "pritomen" tak jako to bylo v Gaimu.
Resil nekdo tenhle problem? Uz vazne nevim kde bych mohl objevit reseni kdyz ani google neporadil.

A muj druhej problem je ze standartne blokuju nekolik uzivatelu, (v soukromi mam nastaveno: blokovat jen uzivatele nize), ale kdyz nastavim svuj status na "invisible" a pak zase zpatky na "online" tak se nataveni s soukromi zmeni na "povolit jen uzivatel nize" a to vazne nechci.. 

uz tyhle problemy resim vcelku dlouho, takze ocenim kazdou dobrou radu.
« Poslední změna: 23 Listopadu 2007, 00:49:40 od Anna Taliánová »
Tetris will never die!

noHandle

• Návštěvník
pidgin- problemy s obnovenim necinnosti a invisble
« Odpověď #1 kdy: 16 Června 2007, 19:59:03 »
nevim naprosto proc ale zapojil sem mys na drate (predtim logitech optical bezdrat ted genius optical drat) a zmena statusu po navratu funguje normalne.. nevi nekdo proc to tak je ?
« Poslední změna: 23 Listopadu 2007, 00:50:11 od Anna Taliánová »
Tetris will never die!

Nfn

• Návštěvník
pidgin- problemy s obnovenim necinnosti a invisble
« Odpověď #2 kdy: 18 Června 2007, 12:57:27 »
Měl jsem naprosto stejný problém s návratem z idle statusu.  Změnilo mi to status na přítomen, jenom když jsem znovu otevřel okno Pidginu a ne při práci v jiných oknech. Po čase mi to samo zmizelo, tzn. teď už to funguje korektně (snad). Možná to bylo tím, že jsem v nastavení Pidginu všechno pokusně odškrtával a zaškrtával, to netuším.
Každopádně nevím proč mi to teď funguje a proč to předtím nešlo. :rolleyes:
"We can do this hard way or my way. In fact, they are both the same."

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.