Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: pptp vpn... network-manager... proste nejede  (Přečteno 1984 krát)

Alesi

• Návštěvník
pptp vpn... network-manager... proste nejede
« kdy: 10 Června 2007, 10:39:47 »
podle tohoto návodu http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=10015 jsem nainstaloval network-manager-pptp prvni zasek... klikni na ikonku pripojeni... kde ? v panelu na nm-applet? tam je ale nabidka jen enable networking a nic vic... v podstate zde jsem se zaseknul... a proste se pres pptp nemuzu pripojit, tak jak byste mi poradili moudří rádcové? mám Ubuntu 7.04

it-neuro

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 10 Června 2007, 23:05:18 »
Citace: Alesi
podle tohoto návodu http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=10015 jsem nainstaloval network-manager-pptp prvni zasek... klikni na ikonku pripojeni... kde ? v panelu na nm-applet? tam je ale nabidka jen enable networking a nic vic... v podstate zde jsem se zaseknul... a proste se pres pptp nemuzu pripojit, tak jak byste mi poradili moudří rádcové? mám Ubuntu 7.04
Skus na tu ikonku kliknut nie Left ale right tlacidlom na myske.. :)
Notebook Lenovo X230Tablet Intel Core i5 3320M  (2,6 GHz), 16GB DDR3RAM, 500GB 2.5" SSD HDD, 12.5"  HD Anti-Glare , 802.11 a/b/g/Draft-N Wlan, Bluetooth 3.0, 3G
DualBoot:
Ubuntu 12.04 - 64bit  (boot 4s) Windows 8.1 64bit (boot 5s)

Alesi

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 10 Června 2007, 23:24:37 »
tos mi pomohl, nic tam neni, nevim proc, proste jen enable neteorking a about kdyz klinu levym tak je tam manual configure a nic vic nikde neni... fakt nevim... asi mam jinej ubuntu nez vschni ostatni, nebo mi asi hrabe, ale uprimne jedu na linuxu pul roku a tech problemu kolik jsem mel jsem nemel za celou eru vyuzivani systemu windows a ze jsem je pouzival hodne dlouho...

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #3 kdy: 11 Června 2007, 09:49:46 »
Evidentně nemáte aktivní síťové karty
Aby vám Network-manager fungoval, musíte jí "aktivovat"
sudo ifconfig eth0 up
Pak vám bude Network Manager fungovat?
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

charlie2806

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 27 Září 2007, 08:31:00 »
Taky mi chvili trvalo, nez jsem prisel na to ktere tlacitko je ktere ;-D Nicmene se dostanu az k tomu, ze po me chce heslo a jmeno uzivatele a tak mu to zadam a pak uz se nedeje vubec nic. Poradi nekdo?
3x PC

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.