Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: eMule  (Přečteno 1779 krát)

LBuzivatel

• Návštěvník
eMule
« kdy: 15 Června 2007, 13:49:34 »
.... nechce se připojit na žádný server. Povolené mám obě dvě sítě. Ve windows šel automaticky, ani jsem nemusel zadávat porty. ((Ten náš síový technik má nějak divně nastavenej firewall:-) Doma jsem si ho musel na routeru povolit)) Nuže, podíval jsem se pod oknama, na jakých běží portech. Ovšem v ubuntu nepomohlo, ani když jsem mu zadal tyhle funkční porty ručně. Tak jsem vypnul síť kad, prý bývá problémová, nepomáhá. Zkrátka píše, že se nemůže připojit na servery. Co s tím?
Díky všem předem:-)

dumi

• Stálý člen
  • **
eMule
« Odpověď #1 kdy: 15 Června 2007, 15:02:14 »
v ubuntu je emule? odkedy?
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

LBuzivatel

• Návštěvník
eMule
« Odpověď #2 kdy: 15 Června 2007, 15:19:38 »
Citace: dumi
v ubuntu je emule? odkedy?
Aplikace-Přidat/Odstranit-"vyhledat aMule"-aMule-zaškrtnout-přidat (Ubuntu7.04) :-)

PS:osel jako osel, stojící nebo sedící nebo to je králík? Je to tak malý, že to není poznat, ale když se tam něco nastavuje, tak tam skáče králík, tak to bude možná králík:-)

LBuzivatel

• Návštěvník
eMule
« Odpověď #3 kdy: 15 Června 2007, 15:49:58 »
Už jsem na to přišel, není tam vůbec žádný server! Nemá implicitně přednastavený žádný ze stahovacích serverů v instalci  a tak se mu musí nechat stáhnout seznam serverů pro každou síť zvlášť. Url ke stažení seznamu nabídnul sám. Už funguje.
PS: je to králík, to co tam skáče! :-) Pak teda nechápu, proč se to jmenuje aMule? :-(

dumi

• Stálý člen
  • **
eMule
« Odpověď #4 kdy: 17 Června 2007, 19:07:46 »
tak tak, tie servery tam treba doťahať, už si ale nepamätám veľmo ako.
na emule som sa pýtal preto, že tak sa ten program volá iba vo win, v lin je amule abo xmule abo iné.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.