.... jenom Tě zbavuji remcalů...
Páč cítím, že je to směřováno na mě tak jen tolik:
Položil jsem otázku proč tam není nápis Linux. Kdybych "remcal" tak bych se tu vzrušoval nad tím, že ne to na prd a že tohle podporovat nebudu

atd. Což pokud někomu něco nevoní - tak ať si udělá doma tu samolepku sám. Přesně jak jsi uvedl i návod

V podstatě je na netu tolik grafiky, že si může udělat každý dle jeho libosti. Od loga Ubuntu až po tučňáka v podprdě

Jednak proto, že se posledně strhla bouřka odpůrců GNU/Linux, kteří mi tvrdili, že to musí být Linux... a ani nebudu mluvit o tom, co se stalo s druhou várkou, na které bylo napsáno Linux...
Jen je docela škoda, že se takhle válči s pojmem Linux. A určitě také prosazování a propagace Linuxu na veřejnosti neprospívá to, že se každý obhajuje svůj píseček. Proč jsou převážně uváděny jen názvy dister? Slovo Linux se stále (dle mého dojmu) ztrácí. Pak se nedivme, že Linux se tak těžko prosazuje. Prostě mi jen připadá jako by distra válčili proti sobě a né proti tamtomu úplně jinému OS. A věřme, že todle pomáhá právě jen tomu jinému OS. Jak se říká: když se dva perou ...třetí se směje

Ale tím nechci poukazovat na někoho zde na fóru, že patří tam nebo tam. Prostě to jen píšu jak to vidím a jak to cítím. A věřím, že řada z vás je stejného názoru. Samolepky jsou pěkné a líbí se mě. Jen patřím do skupiny lidí co by rádi viděli na samolepce i text "Linux" a to v jakémkoli tvaru
A jak psal JONY ....nejsou k dispozici zde - tak si je vyrobím sám. Je to svatá pravda