Mám HP PSC 2210 - kopírka, tiskárna, fax, scanner a ctecka karet vjednom a Ubuntu 6.06(novejsi nechci-kuli upgradu sem ho uz reinstaloval). Problém je v tom, že když otevřu Xsane, vyberu PSC_2200_series multi-function peri [hpaio:/usb/PSC_2200_Series?serial=MY28RD37R80G] a potvrdim OK, tak mi to zamrzne a asi po pul minute spadne. Za celou dobu, co mam ubuntu sem naskenoval asi jenom 2 stranky. Mozna to je tim, ze sem potom nainstaloval tiskarnu. Ted sem ji odinstaloval(neodhlasoval sem se,protoze tady mam neco pusteny) a porad nic. I kdyby to fungovalo, tak kuli skenovani odinstalovavat tiskarnu, odhlasovat se, prihlasit se naskenovat a pak znova nainstalovat je trosku neprakticky

Napadlo me, jestli by se to nedalo nejak emulovat - virtualni ovladac pro jinej scanner(nebo i fotak, ale ten mame od HP taky, tak treba Kodak) a zeby se to potom nehadalo;) Podle me by to mohlo fungovat - bude si myslet, ze to je jinaci scanner a kdyz se nebude zrovna tisknout, tak by to snad mohlo jit. Prece faktury se nedaj kuli posilani mailem fotit!

A chtel bych se jeste zeptat, jestli nekdo nevite o nejake virtualni tiskarne - ktera by umela tisknout do PDF(faktury se tvori na notebooku s Win XP). Ja uz si na Ubuntu zvyknul a Win XP uz nezapinam ani v nouzi. tak me napadlo, co PDFCreator?