Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Packet Tracert  (Přečteno 2157 krát)

Thead

• Návštěvník
Packet Tracert
« kdy: 23 Června 2007, 22:15:34 »
Zdravym ma uz niekto skusenosti si simulatorom Packet Tracert 4.1 pod ubuntom? Cez wine alebo nejako inak? velmi by sa mi zislo ho mat pod ubuntu.

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
Packet Tracert
« Odpověď #1 kdy: 24 Června 2007, 20:08:01 »
Co to umí? třeba vám doporučím alternativu
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Thead

• Návštěvník
Packet Tracert
« Odpověď #2 kdy: 26 Června 2007, 12:42:00 »
Je to simulator na vystavbu a testovanie sieti uz sa mi ho podarilo rozbehnut pod winom ale nefrci ako by sa patrilo a vzdy pri ukonceni vypise chybu tak ho musim zrusit cez System Monitor.

romi

• Stálý člen
  • **
Packet Tracert
« Odpověď #3 kdy: 27 Června 2007, 12:04:21 »
vcelku pekne..ale privelmi obmedzene..
ak sa chces skutocne naucit robit s cisco zariadeniami, tak sa hraj so skutocnymi zariadeniami, simulator je dost obmedzeny
... ale docital som sa, ze by to malo v pohode bezat .. skusal si to z wokien skopirovat a spustit pod wine, alebo si to instaloval?
...alebo ho spustaj cez virtualnu masinku..napr tu to tiez odporucaju :P http://docs.vcubells.net/ubuntu/executar-packet-tracer-en-linux/
randy [HP nc6320 -- Ubuntu Gutsy Gibbon with KDE]
== linuxove minimum ==

Thead

• Návštěvník
Packet Tracert
« Odpověď #4 kdy: 27 Června 2007, 13:30:34 »
No ten simulator mam hlavne preto lebo nemam pristup k skutocnym zariadeniam na zaciatok mi to staci. Instaloval som to normalne cez wine file len dost vidiet ze to bolo stavame na win ale neva lebo mam dualboot a ked nieco potrebujem surnejsie tak to vybavym tam. tymto by som chcel vyprovokovat coderov packet tracera aby si vsimli ze je uz dost uzivatelov linuxu a takeho softu je velmi malo. Ozaj ktoru veziu si skusal? lebo 4.1 je oproti tej predchadzajucej 3.2 ovela lepsia 4.0 bezala skvele ale je hrozne osekana nieje tam ani line vty

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.