Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Přešel jsem  (Přečteno 2551 krát)

Phoenix

• Aktivní člen
  • *
Přešel jsem
« kdy: 24 Června 2007, 22:27:56 »
Tak jsem dneska přešel na GG (v /etc/apt/sources.list jsem změnil feisty na gutsy, napsal sudo apt-get update;sudo apt-get upgrade) a vypadá to stejně, změny minimální, ale jak tu už někdo řekl, mám také rád, když každý den stáhnu 50 mega aktualizací v očekávání, co je nového :) Po instalaci mi ovšem opět nefunguje network-manager. Najde všechny wifi sítě, ovšem když se chci k nějaké připojit, hledá jí jak blázen a nepřipojí se, internet pak nefunguje. Pokud se nepřipojím, internet funguje dobře :) Prakticky jde jen o to, že ikonka mi hlásí Nepřipojeno. Tohle jsem zažil už při testovací verzi FF, kromě toho, že nm nenašel žádnou síť.
Notebook FUJITSU-SIEMENS Amilo PRO V3505 - Intel Core 2 Duo, 1 GB DDR2 533 MHz, GMA950, 160 GB disk, Ubuntu 7.10

Vojtin

• Host
Přešel jsem
« Odpověď #1 kdy: 25 Června 2007, 13:07:51 »
Stejnej problém, ale s drátem za cca pět minut se GG připojí.

Phoenix

• Aktivní člen
  • *
Přešel jsem
« Odpověď #2 kdy: 30 Června 2007, 11:21:37 »
Tak teď už alespoň funguje připojení wifi hned po startu, ale musim mít vyplý roaming mód. Každopádně teď jsem zkusil jednu věc, která mi chyběla jak u Windows, tak u Ubuntu předchozích verzí, a to je přesouvání pořadí na liště oken :) Super super super!
Notebook FUJITSU-SIEMENS Amilo PRO V3505 - Intel Core 2 Duo, 1 GB DDR2 533 MHz, GMA950, 160 GB disk, Ubuntu 7.10

akvatam

• Návštěvník
Přešel jsem
« Odpověď #3 kdy: 30 Června 2007, 13:59:51 »
Taktiez som skusal GG, ale len na virtualnom stroji, ide neskutocne pomali, neviem ci je to mnozstvom pamate ,ktore som mu vyclenil, nastavil som mu 256 MB, ale je fakt ze ide neskutosne pomali. Pritom FF, ktory mam ako hlavny system my malokedy prekroci spotreba RAM 190 MB, pritom ked si pustim virtualne debian etch, tak ten slape takmer rovanko rychlo ako normalny system. Bude sranda sledovat, ci sa to bude postupne zrychlovat.
"Violence is the last refuge of the incompetent."
"Never let your sense of morals prevent you from doing what is right."
Isaac Asimov, The Foundation

Petr Tomeš

• Závislák
    • http://www.phil.muni.cz/~ptomes/
Přešel jsem
« Odpověď #4 kdy: 01 Července 2007, 10:31:56 »
akvatam: Je to vývojová verze, nejsou tam dodělané optimalizace a je větší pozornost věnována debugovacím nástrojům a režimům. I tak je to pro mě plně použitlený systém, ty chyby snad ani moc nestojí za řeč :)

cinan

Přešel jsem
« Odpověď #5 kdy: 01 Července 2007, 11:45:28 »
ak by som si stiahol GG, tak potom budem mat pristupne aktualizacie, alebo budem musiet stahovat nove vydania, vzdy ked vydaju novu alfa verziu?
Blog-zapisky: http://blog.cinan.sk/

Petr Odut

• Aktivní člen
  • *
Přešel jsem
« Odpověď #6 kdy: 01 Července 2007, 14:50:23 »
cinan: updatuje se to postupně až na stabilní verzi. Denně ale bývá tak 30MB aktualizací :)

Petr Tomeš

• Závislák
    • http://www.phil.muni.cz/~ptomes/
Přešel jsem
« Odpověď #7 kdy: 01 Července 2007, 15:44:10 »
A samozřejmě je na každém uživateli, zda chce aktualizovat av idět novnky průběžně každej den, obden, dakrát týdně, týdně, nebo třeba jendou za měsíc nebo za dva. Prostě jak chce...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.