Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Beryl+Ati+Kde funguje to niekomu?  (Přečteno 1314 krát)

logan22

• Návštěvník
Beryl+Ati+Kde funguje to niekomu?
« kdy: 27 Června 2007, 18:54:49 »
zdravim,

mam Ati Radeon x800GTO, funguje vobec niekomu beryl? na tomto? teda ja som us prehladal forum.. kadeake navody a nic.. zatial nefungovalo.

ovladace su s origos stranky , akceleracia funguje, beryl som neakym sposobom nainstaloval.. a vypisuje pri sputeni chybu two textures.. take daco nemam moznost to tu cele vypisaj jedine si to napisat na papier a potom to sem prepisat .. lol.

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #1 kdy: 27 Června 2007, 22:32:39 »
Co znamená nefunguje?
Nefunguje je naprosto nic neříkající pojem...
Česká státní správa nefunguje, asi to spravují špatní politici, lze toto aplikovat na váš problém s hlasitostí? Nejde, proto bych poprosil o nějaké lepší informace, to jest chybové hlášky, jak jste to provedl, co to udělalo, neudělalo...

P.S. Doufám že se mým výlevem necítíte uražen, ale tohle tu řeším 100x denně, tak už si k tomu aspoň píšu veselou průpovídku...

P.P.S. http://wiki.beryl-project.org/wiki/Install_Beryl_on_Ubuntu_Feisty_with_XGL_and_ATI
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

logan22

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 27 Června 2007, 22:54:19 »
heh..

Nefunguje mi beryl a tu hlasku nenapisem lebo mi pc uplne zmrzne.. a nevidim celu chybovu hlasku.

Tak bezim na kubuntu 7.04, hardware funguje vsetok, teda znamena to ze us konecne aj graficka karta s akceleraciou. tak som si povedal ze beryl by to ozivil |ako pod nvidiou som to rozchodil v pohode| zacal som skusat navody co su aj tu na fore aj na wiki . ani jeden navod mi nefungoval ... tak sa len normal pytam ci ma niekto taku kartu a rozchodil to na nej....

PS> Ta stranka nefunguje, resp. nic tam momentalne nie je.... blee..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.