Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Služby po spuštění (objevi se ctverecek na plose)  (Přečteno 1294 krát)

Hypnos

• Aktivní člen
  • *
Služby po spuštění (objevi se ctverecek na plose)
« kdy: 28 Června 2007, 17:07:24 »
Ahoj mam nekdy problem se sluzbami ktere se spousti po najeti OS. Ony se stpusti ale objevi se na panelu jako minimalizovana aplikace a na plose se zobrazi takovy ctverecek. Musim to pres pravim tlacitkem zavrit. Sposti se vetsinou gnome network manager, ale uz takhle se spustil i beryl manager. Zkousel jsem sluzbu odstranit a vytvorit znova ale nepomohlo to. Je to vice mene  vec nahody kdy se tak stane.

Pripadne v jakem souboru se toto konfiguruje. Treba je nekde chyba tam.

Diky.

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: 28 Června 2007, 17:22:09 »
Služby se v Linuxu spouštějí v různých momentech při startu - podle potřeby a systémové důležitosti - a jde je dohledat.

Zkus v prvé řadě prosím zkontrolovat, jestli tuto podivnou aplikaci jen nemáš zapamatovanou ve funkci "Uložit sezení". Stačí ji zavřít a při odhlašování/vypínání opět uložit sezení. Příště by se už neměla sama zapnout. (Aspoň já jsem s tím takto bojoval :)
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

Hypnos

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 28 Června 2007, 17:38:02 »
Diky ale ja potrebuji aby se spoustely. Ony se spusti ale jeste se prida na panel jako treba kdyz si spustim konsoli. Vse funguje ale otravuje me to kdyz to musim zavirat. I po zavreni treba ten network manager funguje.

THX

Pjootr

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 29 Června 2007, 10:46:27 »
Citace: hypnps
Ahoj mam nekdy problem se sluzbami ktere se spousti po najeti OS. ... se zobrazi takovy ctverecek.... gnome network manager....
Tohle se mi taky stava, ale u me to je problem se SIM-IM.
Core2Duo E8400 3,0@3,00GHz/2048+2048+1024+1024 RAM/GeForce 430/LinuxMint 12 64bit
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.