Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nefunkcni prihlaseni do Ubuntu [vyřešeno]  (Přečteno 1419 krát)

ufaak

• Závislák
Nefunkcni prihlaseni do Ubuntu [vyřešeno]
« kdy: 02 Července 2007, 20:23:42 »
Ahoj,
chvili jsem pracoval ve winXP, a po restartu a nabootovani Ubuntu se objevila prihlasovaci obrazovka (i pres to, ze jsem ji mel predtim vypnutou, rovnou mi nabihala prac. plocha).
Zadal jsem sve jmeno a heslo, obrazovka problikla do textoveho modu, pak se opet objevilo logo nVidia, prihlasovaci obrazovka... a tak porad dokolecka.
Nevite nekdo, jak to opravit? Kdyz se pomoci CTRL+ALT+Fx prepnu, tak se prihlasim v text. modu, ale jinak nic.
Prosim o pomoc, jsem bezradny a na zitra tam mam pripravenou dulezitou prezentaci:(
Dekuju predem za radu
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #1 kdy: 02 Července 2007, 20:54:04 »
To by mohlo signalizovat přeplněný disk. Přepněte se do konsole a zadejte sudo apt-get clean snad to pomůže.

Prozatím si prezentaci můžete překopírovat do Windows pomocí některého nástroje na čtení linuxových oddílů z Windows - viz článek

ufaak

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 02 Července 2007, 21:05:29 »
Diky, pomohlo!
sice ten prikaz neudelal nic, nebo alespon nic nevypsal na display, ale po smaznuti dvou filmu jsem se prihlasil bez problemu.
Jeste jednou dekuju
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #3 kdy: 02 Července 2007, 21:17:35 »
Ten příkaz něco udělal - vymazal nějaké nepotřebné instalační balíky, akorát nic nevypsal, což některé příkazy, když se provedou bez chyb dělají.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.