Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Znova problém - Vigor 318 DSL - teraz iný  (Přečteno 1426 krát)

Linx

• Aktivní člen
  • *
Znova problém - Vigor 318 DSL - teraz iný
« kdy: 02 Července 2007, 21:34:49 »
Zdar :(
Njn, už z názvu a už aj z toho smutného smilíka ste mohli vyčítať, že mám ďalší (tragický) problém... Teraz je to ale taký, že keď som skopíroval súbor "stdsl.sh" do adresára "/usr/sbin" a chcel som ho editovať (cez sudo samozrejme), tak som nemal v editore vôbec nič :( Keď som dal príkaz "sudo pppoeconf" tak mi našlo iba Eth0, čo je Ethernet pripojenie a to ja nemám... Už si fakt neviem dať rady, sedel som nad tým vyše 2 a pol hodiny a nič som neporiešil... Skúšal som to potom aj nakopírovať, ale stále mi to ukladalo novo uložený súbor do "/home/linx" a tam to aj zostalo, takže som mal znova prázdny stdsl.sh súbor v usr sbin... Skúšal som aj inštaláciu br a flex balíčkov, ale vypísalo mi problém, že nie som pripojený (alebo niečo také) na Ethernet cabel alebo proste nemám nijaké pripojenie... tak teraz netuším, že čo mám spraviť... dalo by sa to nejako opraviť bez toho, aby som musel re-install Linuxu? To by ma veľmi mrzel aby som ho znova inštaloval... Keď som inštaloval ten modem minule, tak išiel na prvý šup a teraz sa ani pohnúť nechce... Pls help
OS: Windows XP Professional Servis Pack 2 + Ubuntu 7.04
CPU: AMD Turion 64  MT-32: 1,8 GHz
RAM: 1024 MB VRAM: 256 ATI MOBILITY RADEON X700

Jakub Kocourek

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 04 Července 2007, 22:12:11 »
Můžeš trošku rozepsat o co přesně jde a která fáze instalace modemu se ti nedaří? Nějak to nechápu :)

Jakub

Linx

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 10 Července 2007, 12:18:14 »
Takže, nejde mi inštalácia balíkov Flex a Br. Furt mi vypíše, že nenašiel m4 súbor, nenašiel ďalší súbor atď...
OS: Windows XP Professional Servis Pack 2 + Ubuntu 7.04
CPU: AMD Turion 64  MT-32: 1,8 GHz
RAM: 1024 MB VRAM: 256 ATI MOBILITY RADEON X700

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.