Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: kompilace monodevelop [vyřešeno]  (Přečteno 1949 krát)

hrosik

• Návštěvník
kompilace monodevelop [vyřešeno]
« kdy: 03 Července 2007, 09:28:34 »
Zdravím,

stahnul jsem si poslední verzi monodevelop 0.14, ale nedaří se mi to zkompilovat:

Making all in MonoDevelop.Core
make[3]: Entering directory `/home/ondra/temp/monodevelop/monodevelop-0.14/Core/src/MonoDevelop.Core'
make[3]: *** No rule to make target `MonoDevelop.Core.Execution/DefaultExecutionHandlerFactory.cs', needed by `../../../build/bin/MonoDevelop.Core.dll'.  Stop.
make[3]: Leaving directory `/home/ondra/temp/monodevelop/monodevelop-0.14/Core/src/MonoDevelop.Core'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/ondra/temp/monodevelop/monodevelop-0.14/Core/src'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/ondra/temp/monodevelop/monodevelop-0.14/Core'
make: *** [all-recursive] Error 1

Mám xubuntu 7.04, další informace kdyžtak doplním, nevím co všechno může pomoct. A mimochodem, neexistuje lepší způsob jak mít poslední verzi monodevelop než to kompilovat ze zdrojáků, třeba přidat další zdroj do apt nebo tak něco?

MarrLiss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: 11 Července 2007, 09:33:49 »
Prestigio Nobile 1590: P-M 740, 1 GB RAM, NV 6600
Ubuntu FF

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 11 Července 2007, 10:46:54 »
A co ./configure to proběhlo v pořádku? Jinak je potřeba u kompilace vždy zajistit závislosti. ;)
Jinak bych se s tím nezabýval pokud je *.deb balík ;) (viz MarrLiss)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

hrosik

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 13 Července 2007, 21:57:43 »
./configure proběhlo v pořádku, zkoušel jsem i odebrat --enable-... optiony, ale taky to nepomohlo. Závislosti jsem myslim taky nainstaloval všechny. Nicméně deb balík můj problém vyřešil, takže už jsem se tím dál nezabýval. Díky za pomoc.

Radek Ludačka

• Návštěvník
    • http://rleps.wz.cz
« Odpověď #4 kdy: 10 Srpna 2007, 18:14:14 »
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neměl problém s monodevelop 0.14 na Ubuntu 7.04 s jeho rychlostí kdyz sem nainstaloval potrebny .deb balicek tak se mi monodevelop oproti verzi 0,12 dost zpomalil

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.