Zdarvím, mám Ubuntu 7.04 AMD64 a nejdou mi naisnatalovat piklab 0.14.2, wine-doors. Nebo spíš nevím jak. Zkoušel jsem to poodle těch texťáků, o instalaci k těm programům, ale buď to nefunguje, nebo nevím, jak to mám zadat. U piklabu mi nefunguje make install a ani jsem ho v té složce s programem nenašel. Piklab instaluju z tarballu. Wine doors mi zase vyhazuje nějakou chyby s číslama řádků.
root@PC1:/home/ondra/Desktop/wine-doors-0.1pre1# python setup.py install
Traceback (most recent call last):
File "setup.py", line 112, in
from preferences import preferences
File "./src/preferences.py", line 155, in
preferences = Preferences()
File "./src/preferences.py", line 48, in __init__
self.Load()
File "./src/preferences.py", line 122, in Load
parser.parse( prefsfile )
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/_xmlplus/sax/expatreader.py", line 109, in parse
xmlreader.IncrementalParser.parse(self, source)
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/_xmlplus/sax/xmlreader.py", line 125, in parse
self.close()
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/_xmlplus/sax/expatreader.py", line 226, in close
self.feed("", isFinal = 1)
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/_xmlplus/sax/expatreader.py", line 220, in feed
self._err_handler.fatalError(exc)
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/_xmlplus/sax/handler.py", line 38, in fatalError
raise exception
xml.sax._exceptions.SAXParseException: /root/.wine/wine-doors/preferences.xml:3:0: no element found
Kdyby sjte měli nějaký nápad, co s tím udělat, tak sem s ním. Hlavně bych potřeboval nainstalovat ten piklab a win-doors. Díky