Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Beryl a nefunkční klávesové zkratky - např. ctrl+c či alt+v(@)  (Přečteno 2583 krát)

alfons.hnipyrdo

• Návštěvník
Ahojte,
tedy Beryl se nainstaloval po menších potížích celkem v pohodě, ale poměrně rychle(jak už to bývá ;-)) jsem pocítil první problémy...  Tedy přestaly fungovat veškeré zkratky jako ctrl+c==copy, shift+alt==změna rozložení klavesnice či i alt+v pro zavináč. Nefungují ani moje nastavené - tzn.např.ctrl+alt+delete pro sledování systému či pravý super(to s okýnkem) pro terminál. Zároveň mám stále nastavené rozložení klávesnice na cs a ať to přenastavuji jak chci, stále se nepřenastaví, ale tváří se, jako by se přenastavil(nastavuji v Systém-Volby-Klávesnice)...
Nevím, co by to mohlo být... Jinak vše funguje v pořádku, Beryl nezlobí, jen občas, když chci po počítači moc věcí na jednou, tak počítač začne pracovat na 100procent a přestane odpovídat -- tvrdý restart či spadnou X-ka ---- (malá operační paměť, budu ji muset navýšit)...
Jo a taky už od instalaci (celého systému(duben))zlobí probuzení z Hibernace obou typů - občas se chytne, občas zůstane černá obrazovka a poblikávající světýlko, že občas něco dělá --- tvrdý restart...
Moc Díky za konstruktivní nápady, o co by asi mohlo jít a případně jak to napravit...
Alfons
Mám -----> Notebook Asus A9RP - Intel Celeron M440-1.87GHZ, 1024MB(2x512MB), 60GB, Wifi Asus Wl-195g(bezi jen castecne - mensi dosah nez ve win..., ale od GG uz podporovan bez ndiswrapperu), Ati XPress 220M (fglrx ovladače, Compiz), SD Card Reader(bezi v pohode)
a v něm ---> Ubuntu 8.04 HH

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.