Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Torretny - ktorý vybrať?  (Přečteno 4895 krát)

Linx

• Aktivní člen
  • *
Torretny - ktorý vybrať?
« kdy: 10 Července 2007, 23:25:23 »
Čuste, písalo sa tu o veľa torrentoch, ale každý písal, že ten jeho je správny. Chcel by som sa opýtať niekoho, kto mal viacero Torrentov a zakotvil u toho jedného, čo mu vyhovuje najviac... Alebo aký Torrent je proste najideálnejší pre sťahovanie hier ako Caesar IV atď.. Dík
OS: Windows XP Professional Servis Pack 2 + Ubuntu 7.04
CPU: AMD Turion 64  MT-32: 1,8 GHz
RAM: 1024 MB VRAM: 256 ATI MOBILITY RADEON X700

nodrive

• Aktivní člen
  • *
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #1 kdy: 10 Července 2007, 23:38:30 »
Zůstal jsem u KTorrentu. Špatný není ani Azureus. Jinak čekám, až bude nějaký schopný a doleděný pro GNOME.

gargy2002

• Host
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #2 kdy: 11 Července 2007, 02:31:32 »
Pouzivam azureus, ale hlavne na filmy, hru mam pouze jednu a tu mam jeste stazenou klasicky downloadem. Kdyz stahuju axxo verze, tak neni problem stahnout film(700MB) behem 2 hodin. Ten torrentovej klient v gnome mi delal problem, nevim proc...

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #3 kdy: 11 Července 2007, 12:19:34 »
Používal jsem Azureus, je vynikající, ale díky JAVA dost žere systémové prostředky. Teď mám KTorrent, je velmi slušný a vývoj jde rychle kupředu.
Kubuntu forever :-)

Linx

• Aktivní člen
  • *
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #4 kdy: 11 Července 2007, 12:20:28 »
jj, aj mne robil problémy, že tam niečo sa nedá nakonfigurovať abo niečo takô... :( No, ale napríklad aký je dobrý Torrent na sťahovanie Caesar IV, ktorý je rozdelený na cca. 100 MB party? Alebo ak niekto poznáte lepší spôsob ako stiahnúť Caesar IV, tak sem s ním, budem nesmierne rád :) Môžete pripojiť aj link na Caesar III, dobrá stará klasika :)

Linx

• Aktivní člen
  • *
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #5 kdy: 11 Července 2007, 12:23:22 »
KTorrent získam pomocou "sudo apt-get Ktorrent" ? :D Alebo ako?

Volis

• Stálý člen
  • **
  • Impossible is nothing :o]
    • www.petrvolak.com
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #6 kdy: 03 Srpna 2007, 12:50:56 »
Azurelius u me extreme zetezoval system ktorrent beha krasne ale azurelius se mi zdal ze lepe a stabilneji tahal...
Unix is Unisex :-]

Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.

vadimo

• Stálý člen
  • **
    • Linux Tips & How to
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #7 kdy: 03 Srpna 2007, 14:23:33 »
Ja používam light torrent Transmission. Žiadne špecialne nastavovania :)
Asus A6M - Ubuntu 7.10
Asus wl500b
IPBOX 200 - na ceste

Volis

• Stálý člen
  • **
    • www.petrvolak.com
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #8 kdy: 06 Srpna 2007, 09:07:13 »
Presel jsem na Deluge a jede krasne a temer nezatezuje procesor.. doporucuji ale dacha stahnou nejnovejsi verzi starsi verze padala.. tedka po upgrade stabilni..

Czario

• Stálý člen
  • **
  • skill :: passive-llama
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #9 kdy: 06 Srpna 2007, 09:24:54 »
Já si myslim, že když člověk potřebuje stáhnout jeden film nebo tak, tak bohatě stačí ten default v gnome.
Nejde sice spustit víckrát (nevim proč) ale je jednoduchej na použití, dokáže navázat na rozstahovanej soubor a má omezení up/down a počtu připojených userů.

Trochu mě ale štve, že když už chci někdy něco stáhnout, tak nenajdu správný rychlí torrent aby to frčelo aspoň 100k/s. Vždy se mi to hlemejždí tak 20k/s .. (Stahoval sem s tim linux dvd a to byl fofr ale zbytek...)
Nemáte někdo kvalitní search stránky? nejlíp nějaký český. :-)  Nebo kde sháníte torrenty?

Volis

• Stálý člen
  • **
    • www.petrvolak.com
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #10 kdy: 06 Srpna 2007, 09:42:29 »
Citace: Czario
Já si myslim, že když člověk potřebuje stáhnout jeden film nebo tak, tak bohatě stačí ten default v gnome.
Nejde sice spustit víckrát (nevim proč) ale je jednoduchej na použití, dokáže navázat na rozstahovanej soubor a má omezení up/down a počtu připojených userů.

Trochu mě ale štve, že když už chci někdy něco stáhnout, tak nenajdu správný rychlí torrent aby to frčelo aspoň 100k/s. Vždy se mi to hlemejždí tak 20k/s .. (Stahoval sem s tim linux dvd a to byl fofr ale zbytek...)
Nemáte někdo kvalitní search stránky? nejlíp nějaký český. :-)  Nebo kde sháníte torrenty?
Koukej kolik je na torrentu uzivatelu.. hlavni ukazatel by nmel pro tebe bejt pomer mezi temi kdoz zdili a temi kteri tahlaj.. idealni torent je hodne zdilejicich a malo tech co tahlaj. a jeste te zajijma celkovy pocet uzivatelu.. Hledat se da ruzne staci napsat na googlu torrent sites... :]

tio

• Návštěvník
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #11 kdy: 30 Srpna 2007, 22:09:15 »
ludia, dalsia vec ma stve na linuxe.... skusal som uz viacej torrent klientov na linux a vzdy to taha pomaly, 5, 6 kbajt, vo windowse ten isty torrent ide 50kbajt.....neviete cim to je?.....zeby tie linux klienty nepodporovali NAT.Transvensal?Na win mam bitspirit.

styxx77

• Návštěvník
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #12 kdy: 30 Srpna 2007, 22:33:03 »
tahal dvd Arch Enemy vo w....tyzden max.20k/s a na druhej masine 80k/s  v linuxe hru z toho isteho torrentu. je to o pocte zdielani. su taky co stiahnu a odpoja sa!!!!

gargy2002

• Host
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #13 kdy: 31 Srpna 2007, 02:02:56 »
Nejlepsi vyhledavac torrentu je www.torrentz.com tam se daji vyhledat nejstahovanejsi torrenty, je tam uplne vse, muzika, hry, filmy atd. Pak je jeste dobrej www.torrentspy.com nebo www.mininova.com . Rychlost zavisi na poctu seeders a leechers, seeds/peers. Cim vice seeds, tim vetsi rychlost bude, ale neni to pravidlem. Podle poslednich tipu je ale lepsi zaplatit 40 liber za rok a stahovat pres Rapidshare, je to primej download a rychlosti jsou uplne nekde jinde, nez u torrentu. Taky jsem zaznamenal zvysenej pocet privatnich trackeru, kdy se clovek musi bud zaregistrovat, nebo dany film nasdilet v pomeru 1:2 minimalne(700MB stazenych/1400 upload), treba...

magorak

• Návštěvník
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #14 kdy: 31 Srpna 2007, 04:23:36 »
A nevíte někdo o nějakym torrent klientovi, kterej se ovládá z konsole a případně přes browser z jinýho stroje?

Volis

• Stálý člen
  • **
    • www.petrvolak.com
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #15 kdy: 31 Srpna 2007, 06:44:27 »
Relativne velka cast programu se da nejakym zpusobem ovladat prez consolu a i vzdalene jen je otazkou jak moc toho potrebujete delat na dalku..

magorak

• Návštěvník
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #16 kdy: 31 Srpna 2007, 07:17:45 »
Měl jsem na mysli kompletní správu. Prostě abych toho klienta nainstaloval na server, a pak už jen přidával torrenty přes web rozhraní nebo consolu. Něco podobného jsem viděl ve widlích u klienta uTorrent (má vlastní web server), na ten se vzdáleně přihlásí a kpmpletně se dá spravovat a sledovat.

styxx77

• Návštěvník
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #17 kdy: 31 Srpna 2007, 09:35:34 »
torrenty splnili svoju ulohu.vzhladom na aktivity antipiratskych organizacii(BSA,RIAA ) im vsak uz velku zivotnost v buducnosti nedavam.nedavno boli vytvorene falosne torrenty za ucelom zistenia ip-adries najvacsich stahovacov.

Volis

• Stálý člen
  • **
    • www.petrvolak.com
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #18 kdy: 31 Srpna 2007, 09:56:23 »
Stahujte pouze legalni veci jako linux a podobne a mate zivot bez strachu.. :-]

klasyc

• Aktivní člen
  • *
Torretny - ktorý vybrať?
« Odpověď #19 kdy: 31 Srpna 2007, 13:37:22 »
Citace: magorak
A nevíte někdo o nějakym torrent klientovi, kterej se ovládá z konsole a případně přes browser z jinýho stroje?
No já používám Torrentflux, kterej se ovládá přes webové rozhraní. Je to skvělá věc. Nainstaloval jsem to na server a když něco chci stáhnout, stačí se připojit z libovolného počítače u nás doma...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.