neviem ako presne definovať problém, tak polopatisticky:
Včera som spúšťal jeden program cez wine, ten sa nespustil ale poriadne zahltal domovský priečinok. Ale všetko šlo. Potom som čosi sťahoval cez MultiGet, to zahltalo domovsky úplne a neviem čo konkrétne zavinilo aj to, že sa mi úplne zahltila ramka (256 MB) aj swap (512 MB) - bežne je využitých dokopy tak max 300 MB. Chcel som že reštartujem komp, nech sa to ukludní, ale počítač absolútne nereagoval, proste nestíhal. Tak som ho reštartol natvrdo. A potom nastal problém.
Pri štarte sa mi nespustí x-server a vyhodí klasickú hlášku, že xorg.conf je asi zle nakonfigurovaný (xorg.conf som nemenil a nastavené tam bude asi všetko dobre, lebo vidím, že xserver sa spustí, ale po 2 sekundách ma hodí späť do konzoly). Ak sa prihlásim v konzole a zadám "startx" tak sa spustí bez problémov :/ Ale, nefungujú mi usb porty (tlačiareň funguje, ale SonyEricsson mi nepripojí, USB klúč nemám poruke), nemountujú sa mi automaticky cd v mechanikách (musím cez terminál "mount ...), pri štarte som mal nastavené spustienie conky, to sa spustí v biednej grafike a po pár sekundách sa killne
a ja fakt neviem, kde mám hladať chybu