Zkousela jsem reinstalovat Windows, ale neslo to! Konecne jsem uvidela to hlaseni, ktere mi predtim jen probliklo. Takhle to vypada:
Byly zjisteny potize a system Windows byl ukoncen, aby nedoslo k poskozeni pocitace.
Pokud je to poprve, co vidite obrazovku s chybou zastaveni pocitace, restartujte pocitac. Pokud se obrazovka objevi znovu (to uz se objevila), pokracujte temito kroky:
Zkontrolujte, zda mate k dispozici dostatek mista na disku (to mam). Pokud je v koncove zprave urcen ovladac, ovladac zakazte, nebo se obratte na dodavatele ovladace a vyzadejte si jeho posledni verzi. Zkuste zmenit vidoadaptery (co to je?).
Obratte se na vaseho dodavatele hardwaru a vyzadejte si posledni verzi systemu BIOS (to teda nevim, jak bych ho tam dostala). Zakazte pametove moznosti systemu BIOS, napr. pouziti mezipameti nebo stinovani (nikdy jsem tam nic nemenila, fakt bych do toho nechtela hrabat, jeste bych to pokazila). Pokud potrebujete pro odebrani nebo vypnuti soucasti pouzit nouzovy rezim, restartuje pocitac po stisknuti klavesy F8, vyberte Upresneni moznosti spousteni a pote vyberte polozku Nouzovy rezim (uz jsem zkousela tu nouzovou konzoli, ale je mi to houby platne, kdyz nevim, co do ni napsat. A Stav nouze jen restartuje pocitac.).
A ted asi to nejdulezitejsi- Technicke informace:
*** STOP: 0x0000008E (0xC0000005,0xF84c29A8, 0xF809575c, 0x0000000)
*** setupdd.sys - Address F84c29a8 base at F849B000, Date Stamp 41107c8f.
Dal mi to jeste predtim napsalo cosi jako Nemam pristup k pevnemu disku. Vim, ze to je Windowsovska chyba, ale asi jsem ji zpusobila pres Ubuntu. Opravdu nevim cim, nedelala jsem nic zvlastniho.
Zkusim zrusit oddil NTFS pres Ubuntu pak pak znovu.