Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s internetem O2  (Přečteno 1861 krát)

anabi00

• Návštěvník
Problém s internetem O2
« kdy: 14 Července 2007, 15:15:33 »
Zdravím vás
před několika dny jsem nainstaloval Ubuntu vše šlo dobře instalace snadná ,ale nejde internet je to přez modem ZyXEL P660HW (4x Ethernet + WiFi) od O2.
Já se připojuji přez ETHERNET Při připojeni k windows se síť spustila sama ,ale tady ani ťuk, nic se nezobrazí  
zkusil jsem kde co z jiných návodů tak kdybyste věděli jak na to budete hodny kdyz mi dáte radu
 PS:. v LINUXU jsem uplny zacatecnik tudíž rady ocenim spíš "POLOPATICKE"
Předem děkuji  Anabi00

luisah

• Závislák
Problém s internetem O2
« Odpověď #1 kdy: 14 Července 2007, 19:12:54 »
Pokud ti už funguje ve win, tak se mrkni do Systém - Síť a měl bys tam mít kromě připojení modemem také drátové připojeni - pokud teda máš připojený modem přes síťovou kartu - Ethernet. Pokud tam je označ toto připojení a dej vlastnosti a nastav si automatickou konfiguraci DHCP.
Poté by to snad mělo jít, jak říkám pokud funguje ve win máš zřejmě modem nastavený přes prohlížeč a tak by mělo stačit toto co jsem výše napsal.
Pokud nemáš v systém - síť - drátové připojení pak nemáš sprovozněnou síťovku -  a máš problém - Jak sprovozni síťovou kartu xxx.

anabi00

• Návštěvník
Problém s internetem O2
« Odpověď #2 kdy: 15 Července 2007, 19:28:17 »
Jak rikam ten net nejde ,to pripojeni tam neni jinak bych to sem nepsal... skoda  no nic naformatuju disk a dam tam zase xp :-(

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
Problém s internetem O2
« Odpověď #3 kdy: 15 Července 2007, 20:24:13 »
inac v dobrom varujem vsetkych, ktori sa rozhodli pre O2. Je to Spanielska firma Telefonica. Je to snad najneserioznasia firma, z akou som sa stretol. Tu za hranicami na spanielskej strane zije vela Cechoslovakov a mam aj informacie od domacich. Vysoke ceny, ignorantsky servis, nespolahlivost, svinsky postavene zmluvy s drobnymi dodatkami ktore kazdy prehliadne...takze nic nenarobite, ked naraz budete mat miesto 2mega 0,5....Moc by som tym senzacnym naborovym slubom neveril.
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.