Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: naprosta spokojenost  (Přečteno 2299 krát)

Martin

• Aktivní člen
  • *
naprosta spokojenost
« kdy: 14 Července 2007, 22:33:47 »
ahoj, asi vas to nebude ani zajimat, ale i presto to napisu.
7 let sem pouzival ms windows (95,98,2000,XP) a pred mesicem jsem vyzkousel xubuntu.
pouzivam ho do ted. a mohu rict, ze mi windows vubec nechybi! hry jsem hraval velmi zridka, takze ty mi nechybi take. :-)

ahoj a diky!
-[ AMD Athlon 1GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon 7000 32MB, WD 200GB, WD 30GB - Xubuntu 8.04 Hardy Heron ]-

Petr Tomeš

• Závislák
    • http://www.phil.muni.cz/~ptomes/
naprosta spokojenost
« Odpověď #1 kdy: 15 Července 2007, 18:38:34 »
Príma, a coseTi líí nejvíc a co naopak bys rád viděl vylepšené vdalších verzích?

lester

• Návštěvník
naprosta spokojenost
« Odpověď #2 kdy: 16 Července 2007, 16:52:10 »
Mimochodem - moje instalace ubuntu prosla nejobtiznejsim zatezovym testem vubec. Vratila se mi manzelka z dovolene a mela pripraveny pocitac s ubuntu misto XP.

Venoval jsem asi 2hod casu na co nejvetsi uzpusobeni (80% stejna tapeta na plochu ;-), 20% upravy ikon a menu aby odpovidalo zkusenosti Windowsiho uzivatele). Uzpusobil jsem i login screen a stahl takove ty windows ikonky (kacenka, kyticka).

Manzelka nikdy predtim linux nevidela a po dvou dnech pouzivani se mne zacal ptat - jakoze jestli tohle je ten linux nebo to jsou windows v emulatoru ;-).  Takze bych to nazval uspechem.

Necham to chvili bezet a pak ji presunu na beryl at vidi co je linux ;-)

Volis

• Stálý člen
  • **
  • Impossible is nothing :o]
    • www.petrvolak.com
naprosta spokojenost
« Odpověď #3 kdy: 17 Července 2007, 09:15:23 »
Zajimavej pristup ucit lidi linux... ;-)

Ale neni to zlej napad akorad ja bych se stim az tak neprddel proste se stim musela smirit. Kdyz jsme se poznali s moji pritelkyni mel jsem jeste wokna od mrkwosoftu a po par dnech jsem tam nacpal Ubuntu a ona na me koukala docela zdesene, po dvou hodinach rekla ze se ji to libi vic a ze se ji to taky zda lepsi nez wokna, a povine jsem ji to muzsel naistalovat na jeji notebok misto win.. Od te doby potkavam win jen v praci a to jako administrator.

A beryl taktez nucen naistalovat po shlednuti videa s beryl...

;-) :-)
Unix is Unisex :-]

Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.