Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Tak se loucim... :)  (Přečteno 3827 krát)

shrek69

• Aktivní člen
  • *
    • http://s69.fx-dc.net
Tak se loucim... :)
« kdy: 17 Července 2007, 14:07:26 »
Zdravim,

teda loucim se ;)

tak po necelem roce pouzivani Ubuntu jsem presedlal na jinou distribuci. Na Gentoo...

Nedelal jsem to proto, ze bych byl s Ubuntu nespokojeny, nebo ze by mi v nem neco nefungovalo...

V Ubuntu mi fungovalo vse, co jsem potreboval a to mi zacalo malinko vadit a zacal jsem se na linuxu nudit...

Cokoliv jsem potreboval rozchodit, byla otazka 5 minut...

Jelikoz jsem clovek, kterej se ve vsem rad vrta, presedlal jsem na Gentoo...

Stejne jsem si v Ubuntu polovinu veci kompiloval... :-P

Takze Vam vsem drzim palec, at se rozrusta komunita a at se Ubuntu dari...

:)
http://s69.fx-dc.net/ - Stop Fasismu!

Petr Tomeš

• Závislák
    • http://www.phil.muni.cz/~ptomes/
« Odpověď #1 kdy: 17 Července 2007, 16:30:29 »
Díky, taky přeju spokojenost. Svoboda a možnost volby je pěkná a užitečná věc... Jen si prosím odpovězte, zda se vám časová investice vrátí, tzn. zda by nebylo vhodnější ušetřený čas věnovat strávi s některými blíkým lidmi a přáteli, nebo sebevzdělávání či vydělávání peněz. :) Jen na zamyšlení... Myslím to dobře, abyste nebyl otrokem/obětí svého počítače a softwaru.

filo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 17 Července 2007, 17:08:54 »
Citace: Petr Tomeš
Myslím to dobře, abyste nebyl otrokem/obětí svého počítače a softwaru.
Někdo leží celé dny pod autem, jiný skládá do noci modely vláčků, další se hrabe v linuxu ... nakonec proč ne, když je to baví a nějak je to vnitřně uspokojuje ;)
MSI KT3 Ultra, Athl XP 2000+, GF4MX440, SBLive Value, LG 4167B - Prosím NEVYKAT

Guest

• Host
« Odpověď #3 kdy: 18 Července 2007, 12:11:17 »
filo: Přesně. A vynechal jsi ještě, někdo celé odpoledne neúspešně zkouší vyloudit harmonický tón z elektrické kytary ;-)

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
« Odpověď #4 kdy: 18 Července 2007, 14:42:59 »
Citace: ilfirin
filo: Přesně. A vynechal jsi ještě, někdo celé odpoledne neúspěšně zkouší vyloudit harmonický tón z elektrické kytary ;-)
Jo to znám, zvlášť, když mám hudební hluch, ale tu elektriku jsem prostě musel mít :-)
Kubuntu forever :-)

filo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 18 Července 2007, 15:09:27 »
Citace: corwin78
Citace: ilfirin
filo: Přesně. A vynechal jsi ještě, někdo celé odpoledne neúspěšně zkouší vyloudit harmonický tón z elektrické kytary ;-)
Jo to znám, zvlášť, když mám hudební hluch, ale tu elektriku jsem prostě musel mít :-)
Já loudím až večer, když je v kanclu klid a nemusím se za své výplody stydět :-)
MSI KT3 Ultra, Athl XP 2000+, GF4MX440, SBLive Value, LG 4167B - Prosím NEVYKAT

thiemel

• Návštěvník
    • http://www.wifizabreh.net
« Odpověď #6 kdy: 30 Července 2007, 04:59:34 »
Citace: shrek69
...
tak po necelem roce pouzivani Ubuntu jsem presedlal na jinou distribuci. Na Gentoo...
...
:)
další "linux user", co postoupil "do dalšího experience levelu" ;)

Nicméně přechodem na Gentoo se člověk dobrovolně vzdává "luxusu", který *Ubuntu nabízí... (Vím, o čem mluvím, "zlaté Ubuntu" :D )
sorry, není čas sledovat toto fórum :-(
Gentoo : desktop 64bit : AMD X2 6400 + x1200
Ubuntu 7.10 : desktop 64bit : ( MSI-S270@Turion MT32 + x200m # Dell Optiplex 745@Core2Duo + x1300 ) Debian 4.0 : server 64bit : AMD X2 3800 Ubuntu 6.10 : server 32bit : Via Nehemiah PD1000

Pavel Půlpán

« Odpověď #7 kdy: 30 Července 2007, 20:45:05 »
No ja uz par dister taky zkusil... ale dycky jsem tak nejak skoncil u Linux for human beings.

Taky to nebylo z toho duvodu, ze bych neco nemoh rozchodit nebo ze by me neco nevyhovovalo, ale jednou za cas proste mam potrebu zjisit, co je treba novyho v Debian Unstable. :D

Jony

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #8 kdy: 30 Července 2007, 20:55:06 »
Good luck Gentoomane =)

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #9 kdy: 31 Července 2007, 09:31:15 »
Byl bych raději, kdyby lidé spíše zůstávali u tohoto distra po nabití zkušeností s prací nejenom jako uživatel a pomáhali se zdokonalováním systémových věcí, kterých tu potřeba zlepšit je stále veliká. Než přecházet k jiným distrům.
Ukazuje se proč vlastně řada uživatelů vlastně ten linux potřebuje. Je to pro ně hračka. A pro práci, ať už osobní či veřejnou, jej vlastně nepotřebují. Zajímalo by mne co vlastně jako pracovní nástroj používají tito lidé za systém.
Neberte to osobně, pouze jako postřeh. Pro mne například jsou Ubuntu distra obecně nástrojem, kterým mohu nahradit ať už doma či v práci stávající dominantní postavení hrubě do kapsy lezoucích konkurentů s okupačními sklony. A to z důvodu jasné vize a správné cesty, kterou Ubuntu nastoupilo.
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.