Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: spusteni Firefoxu [vyřešeno]  (Přečteno 1419 krát)

dwbmb

• Host
spusteni Firefoxu [vyřešeno]
« kdy: 19 Července 2007, 20:02:47 »
Dobry den, mam dva problemy se spoustenim Firefoxu ( ano, mam ho nastaveny jako vychozi prohlizec korektne )

- pri kliknuti na odkaz v IRC nebo pidginu nebo v jakekoli jine aplikaci se mi firefox neotevre. Musim nejdrive spustit firefox a pak mackat odkazy, jez naskakaji do zalozek. To bych rad zmenil

- firefox se nespousti po stisku tlacitka weboveho prohlizece na klavesnici. Thunderbird se po stisku tlacitka Email spusti v pohode, Epiphany jako webovy prohlizec v pohode, ale kdyz mam jako browser firefox, tak opet nic

Mozna spolu tyto dva problemy souviseji, napada nekoho neco ?
« Poslední změna: 13 Prosince 2007, 00:17:50 od Anna Taliánová »

nikola

• Stálý člen
  • **
    • http://home.tiscali.cz/nikola
spusteni firefoxu
« Odpověď #1 kdy: 19 Července 2007, 21:47:53 »
Zkus nastavit firefox i jako výchozí prohlížeč v pidginu - "Nastavení">"Prohlížeč"
Tvému druhému dotazu jsem neporozuměl.

dwbmb

• Host
spusteni firefoxu
« Odpověď #2 kdy: 19 Července 2007, 23:03:17 »
v pidginu jsem zadne podobne nastaveni nenasel, ale jak jsem napsal, tak se to netyka jen jeho. druhy bod jsem upravil

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
spusteni firefoxu
« Odpověď #3 kdy: 20 Července 2007, 07:02:41 »
Mas v system -> predvolby -> standardne aplikacie nastavene ako internet. prehliadac prikaz "firefox %s"? Bez uvodzoviek.
« Poslední změna: 13 Prosince 2007, 00:17:23 od Anna Taliánová »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

dwbmb

• Host
spusteni firefoxu
« Odpověď #4 kdy: 20 Července 2007, 08:06:02 »
prestoze jsem tvrdil, ze toto mam korektne nastavene, tak byl problem preci jen tu. Mel jsem jako prohlizec nastaveny firefox ( vybrany z roletkoveho menu ) avsak v policku prikaz bylo firefox -remote "openurl(%s,new-tab)" , prestoze sem do toho nikdy nezasahoval. Zkratil jsem to na doporucovane %s a uz to vali i s tlacitkem na klavesnici :)
« Poslední změna: 13 Prosince 2007, 00:16:31 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.