Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Audio editor a recorder  (Přečteno 2024 krát)

Mae

• Host
Audio editor a recorder
« kdy: 27 Července 2007, 08:31:39 »
Bohuzel jsem se jeste nepripojil ze sveho Ubuntu na internet, ale zajmao by me, jaký je pro me, jakozto muzikanta, vyber softwaru na editaci a upravu zvuku!?
Cetl jsem kdysi ze existuje primo linuxovy system pro "zvukare", a tak predpoklada, ze jednotlive casti, balicky budou e stazeni na internetu a prvzuschopne i v mem Linuxu, je tedy tady nekdo kdo ma s podobnou prblematikou zkusenosti?

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
Audio editor a recorder
« Odpověď #1 kdy: 27 Července 2007, 10:42:15 »
Já používám Audacity a plně mi vyhovuje. :)
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

Volis

• Stálý člen
  • **
  • Impossible is nothing :o]
    • www.petrvolak.com
Audio editor a recorder
« Odpověď #2 kdy: 27 Července 2007, 10:45:47 »
Mae - pro vas je primo doporucena distribuce ubuntustudio...

Doporucu se juknout... http://ubuntustudio.org/
Unix is Unisex :-]

Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.

Mae

• Host
Audio editor a recorder
« Odpověď #3 kdy: 02 Srpna 2007, 15:37:57 »
Priti tyden si jej tedy stahnu, jsem ted ve spitalu.

Mae

• Host
Audio editor a recorder
« Odpověď #4 kdy: 05 Srpna 2007, 19:04:12 »
Tak jsem se dostal na propustku na dva dnz ven ... uspesne jsem po 4 letech utrap yprovoynil na svem pc linux pripojivsi se na internet ... funguje me yde vse potrebne, win hardiskz, sata disk ... ubuntu studio jak me bzlo doporuceno je pro me asi vhodnejsi, pac jsem grafik a muyikant, s gimpem spolupracuji jiy radu let ... instalacni image jsem si stahnul a yitra se jej pokusim nainstalovat, rad bzch se predem yeptal, yda nevite, jestli je takz tak privetive a yvladne me hdd a sata disk?

yaverem ... y recese jsem napsal tuto ypravu jeste na qwertz klavesnici ... omluvte me, od ted se to pokusim dostat do krve ...

Edit:
Aby jste me rozumeli ... rad bych se zapojil do vasi ubuntu komunity, tak jsem zvedav, zda Ubuntu studio drzi krok s Ubuntu a je pouze sestaveno z jinych softwarovych balicku ... jinak si muzu ten audio software stahnou i sem ... diky moc

Mae

• Host
Audio editor a recorder
« Odpověď #5 kdy: 05 Srpna 2007, 19:37:04 »
Tak jsem rozjel par vecicek a narazil na dalsi prekazku ... nejede me zvuk, mp3 plugin nainstalovan v ubuntu neni jak jsem zjistil a tak jsem si stahnul a rozbehal xmms ... mp3 se me nacte, ale nehraje ... mam zvukovou kartu Sound blaster 2, vite jak na to?

Mae

• Host
Audio editor a recorder
« Odpověď #6 kdy: 05 Srpna 2007, 21:59:31 »
Tak se me podarilo audio nahodit

Mae

• Host
Audio editor a recorder
« Odpověď #7 kdy: 06 Srpna 2007, 21:53:42 »
Audio i audio software, recordery, editory a efekty jsou nahozeny ... bohuzel se zitra musim vratit do nemocnice :(

Rad bych se informoval, jak je to v Ubuntu s pristupem na roota ... kdyz dam v terminalu su a jedine heslo co jsem zadaval pri instalaci, tedy to pro uzivatele, nedostanu se na super uzivatele ... co s tim?

jiri-j

• Aktivní člen
  • *
  • skill: Lama
Audio editor a recorder
« Odpověď #8 kdy: 06 Srpna 2007, 22:07:40 »
TAdy nadeš odpověď:
http://wiki.ubuntu.cz/Root_sudo
Acer Aspire 3023WLMi, Sempron 3000+, ATI Mobility Radeon X700, 512MB RAM, Archlinux

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.