Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Startup manager a po jeho nastaveni pad systemu...  (Přečteno 1779 krát)

mAXxZ!

• Aktivní člen
  • *
Startup manager a po jeho nastaveni pad systemu...
« kdy: 05 Srpna 2007, 10:10:40 »
Cauwes lidi..potrebuju pomoct. Chtěl jsem aby se mi při bootu neukazoval ten splash s ubuntu a ten oranzovej jezdec ale aby se mi ukazoval text jak bootuje system... Stahnul a nainstaloval jsem si Startup manager, nastavil jsem tam rozliseni 1024x768 a 8bitu barvy sem nechal bejt... a pak jsem odskrtnul nejak boot splash a zaskrtnul aby se zobrazoval text pri bootu...no a po restartu vidim jen text jak se bootuje což je super ale při spuštění do GDM se mi asi 8x precvakne obrazovka a je cerno... potom se objevi pruhy a restartuje se to...vubec netusim co stim.. :( a nechce se mi to reinstallovat a prijit o celeh home...poradi nekdo prosim ? dekuju
Acer Aspire 5101ANWLMi

vadimo

• Stálý člen
  • **
    • Linux Tips & How to
« Odpověď #1 kdy: 05 Srpna 2007, 11:58:25 »
Skús pozrieť do /boot/grub/menu.lst a ak tam máš v bootovacom riadku niečo ako vga=číslo, tak to celé zmaž (vga=číslo)
Asus A6M - Ubuntu 7.10
Asus wl500b
IPBOX 200 - na ceste

mAXxZ!

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 05 Srpna 2007, 12:26:32 »
tak to nepomohlo.. smazal jsem to a uložil a pořád to problikne 8x černě a nazdar. :(

tak co ... neví někdo...strašně mě trápí to, že musim  být pod woknama... zrovna sem měl celý ubuntu krásně nastavený a dokonce i ten blbej photoshop sem si rozjel  a teď tohle :(
Acer Aspire 5101ANWLMi

vadimo

• Stálý člen
  • **
    • Linux Tips & How to
« Odpověď #3 kdy: 05 Srpna 2007, 13:25:09 »
A núzdozvý režim ti ide?
Asus A6M - Ubuntu 7.10
Asus wl500b
IPBOX 200 - na ceste

mAXxZ!

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 05 Srpna 2007, 14:49:22 »
jo jde. ale už jsem to celý reinstalloval ne že bych byl nevděčný ale rady se mi tady prostě nedostalo.
Acer Aspire 5101ANWLMi

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.