Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vzhled KDE KDM theme manager  (Přečteno 1790 krát)

Betmans

• Návštěvník
Vzhled KDE KDM theme manager
« kdy: 09 Srpna 2007, 13:12:10 »
Nainstaloval jsem si KDM theme manager, abych mohl měnit vzhled (kde-look.org), temata lze měnit jen jako administrátor.. vůbec se mi nezobrazí tlačítko administrátorský režim..
Nemusím používat právě KDM theme manager pokud existuje něco podobného, kde je možné použít styly z kde-look.org budo používat klidně to...
Máte-li nějaké zkušenosti se změnou vzhledu KDE budu rád za všechny postřehy a rady...

nikola

• Stálý člen
  • **
    • http://home.tiscali.cz/nikola
« Odpověď #1 kdy: 09 Srpna 2007, 15:40:10 »
Teď jde jen o to, v čem chceš měnit vzhled. Jestli v KDM, nebo v KDE. Nějak jsem to z tvého přízpěvku nepochopil.

slamozrout

« Odpověď #2 kdy: 09 Srpna 2007, 15:48:09 »
Pocitam,ze kdyz je to KDM theme manager tak asi KDM
zkus v konzoli "sudo systemsettings" a melo by to jit.
MSI P35 Platinum, Core 2 Duo E6850 3GHz, Patriot DDR2 2x1GB 800MHz Kit, ASUS EN8600GT 512MB DDR3, Archlinux....

Betmans

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 10 Srpna 2007, 10:09:34 »
Děkuji za rady... už se mi povedlo přihlášení jako admin...
Ještě bych potřeboval poradit jak měnit vzhled nabídek,menu,tlačítek,atd. tak abych mohl používat temeta z kde-look.org ???

nikola

• Stálý člen
  • **
    • http://home.tiscali.cz/nikola
« Odpověď #4 kdy: 10 Srpna 2007, 21:17:07 »
Takže asi přece jen KDE. Na to stačí spustit "Nastavení systému" položka "Vzhled", nebo spusť kcontrol (z nabídky "Spustit..." v menu, nebo z příkazové řádky) položka "Vzhled a motivy". Na tohle není třeba nic instalovat, ani se přihlaašovat jako admin. KDM theme-manager ti mění témata správce přihlašování do KDE, to jsi asi nechtěl. ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.