Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ikony v seznamu oken  (Přečteno 1767 krát)

Vico.B

• Aktivní člen
  • *
Ikony v seznamu oken
« kdy: 15 Srpna 2007, 17:34:16 »
Zdravím! Dá se nějak v GNOME nastavit, aby se mi na panelu v "seznamu oken" nezobrazovaly ikony ale pouze názvy oken?? Viděl jsem, že tohle jde nastavit ve fluxboxu, zajímalo by mě, jestli i tady a případně jak ;) Díky moc...
Ještě nejsem tak starý abych si nechal vykat...

Toshiba Satellite M100-165, T2300, 2x2048, ATI X1400 powered by Ubuntu 8.04 Hardy Heron

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Ikony v seznamu oken
« Odpověď #1 kdy: 15 Srpna 2007, 18:34:16 »
Hm a na co to je dobrý? Takhle mrkneš bokem oka a víš, že máš třeba kromě Firefoxu ještě otevřený třeba gedit, terminál ap.
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Vico.B

• Aktivní člen
  • *
Ikony v seznamu oken
« Odpověď #2 kdy: 15 Srpna 2007, 19:48:33 »
To vím i bez ikon, vím co spouštím ;) Dobré to není k ničemu, jen pro čistější vzhled... Mít na ploše tapetu taky není k ničemu a stejně si jí tam lidi dávají :D

Toshiba Satellite M100-165, T2300, 2x2048, ATI X1400 powered by Ubuntu 8.04 Hardy Heron

Marp

• Moderátor
  • Závislák
    • Marek Marp Pszczolka
Ikony v seznamu oken
« Odpověď #3 kdy: 15 Srpna 2007, 21:38:41 »
No, tapeta k něčemu jistě je. Mnoho lidí má jisté estetické cítění a plochu, na kterou koukají mnoho hodin, chtějí mít příjemnou na pohled. Mnoho si tam dává třeba své přítelkyně, přítele, manželky, manžele, rodinu, děti, místa z dovolené, kde byli ap. Plní to zčásti funkci fotorámečku na stole ;)
Doba, kdy byla na ploše nějaká vyblitá zelenomodrá neurčitá barva a nic víc je tak 20 let zpět...
Marek *Marp* Pszczolka
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Vico.B

• Aktivní člen
  • *
Ikony v seznamu oken
« Odpověď #4 kdy: 15 Srpna 2007, 21:47:04 »
Stejný důvod jako proč nechci ikony v seznamu oken - rozčilují mě tam protože nesedí do jinak uhlazeného téma které používám ;) kdyby se aspoň ty ikony změnily podle nastavené sady ikon, jenže tam zůstávají defaultní...

Marp

• Moderátor
  • Závislák
    • Marek Marp Pszczolka
Ikony v seznamu oken
« Odpověď #5 kdy: 15 Srpna 2007, 21:52:24 »
No, nevím to jistě, ale některá témata ikony v oknech nezobrazují, mají tam jen rozbalovací menu (stejné jako když klikneš pravám na část okna, kde je název), jen nevím, jestli se ty ikony nezobrazí dole v liště...Vyzkoušej nebo si zkus udělat svoje vlastní téma (metacity).
Marek *Marp* Pszczolka

Vico.B

• Aktivní člen
  • *
Ikony v seznamu oken
« Odpověď #6 kdy: 15 Srpna 2007, 22:08:35 »
Metacity které používám vskutku ikony nezobrazuje, ale v liště jsou dál... Navíc - pokud tomu rozumím - tak lištu ovládá GTK... Hmm, zkusím se mrknout do konfiguráku toho GTK tématu ale myslím že jsem tam tu možnost neviděl...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.