Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace Second Life  (Přečteno 1658 krát)

Onygzzz

• Návštěvník
Instalace Second Life
« kdy: 17 Srpna 2007, 03:27:17 »
Zdravím..nějak mi nejde nainstalovat Second Life...Stáhnu deb instalátor z linku co je na wiki, přes pravý tlačítko Kubuntu package menu-Install Package, naběhne terminál, zadám heslo a tohle z toho vyleze:

(Čtu databázi ...
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `secondlife-install' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
nyní je nainstalováno 101358 souborů a adresářů.)
Připravuji nahrazení secondlife-install 1.18.1.2-1~getdeb1 (pomocí .../secondlife-install_1.18.1.2-1~getdeb1_i386.deb) ...
/var/lib/dpkg/tmp.ci/preinst: 27: zenity: not found
dpkg: chyba při zpracovávání /home/onygzz/Desktop/secondlife-install_1.18.1.2-1~getdeb1_i386.deb (--install):
 podproces pre-installation script vrátil chybový status 127
Při zpracování nastaly chyby:
 /home/onygzz/Desktop/secondlife-install_1.18.1.2-1~getdeb1_i386.deb
Press to exit...

Ještě taková maličkost...když jsem se to pokoušel instalovat poprvé, tak nepsalo to s tím varováním, ale vyprdlo to tuhle vzkazku:"/var/lib/dpkg/tmp.ci/preinst: 27: zenity: not found"...já si myslel, že to už nic nedělá, tak sem to přes CTRL+C killnul, což asi byla chyba...

Každopádně budu vděčný za každou radu jak to rozběhat:)

duSoo

• Aktivní člen
  • *
    • /home/duSoo
Instalace Second Life
« Odpověď #1 kdy: 17 Srpna 2007, 09:47:20 »
na 5.riadku to pise, ze "zenity: not found", tak skuste zenity doinstalovat: sudo apt-get install zenity (popr. cez adept,...)
"When the world is mine, your death shall be quick and painless" - Stewie Griffin
http://gamers.kubuntu.sk

Onygzzz

• Návštěvník
Instalace Second Life
« Odpověď #2 kdy: 17 Srpna 2007, 10:08:56 »
Citace: duSoo
na 5.riadku to pise, ze "zenity: not found", tak skuste zenity doinstalovat: sudo apt-get install zenity (popr. cez adept,...)
Děkuju a stydím se, že mě to nenapadlo samotnýho:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.