Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vypalování s k3b  (Přečteno 3598 krát)

aloisam

• Host
Vypalování s k3b
« kdy: 20 Srpna 2007, 11:01:20 »
Ahoj, potřeboval bych poradit, při vypalování s k3b jsem dal vytvořit nový datový cd projekt, vybral fotky co jsem měl stažený v pc, dal vypálit. Podle "hlášek" vše proběhlo v pořádku, nakonec se objevilo projekt úspěšně dokončen, nebo tak nějak, ale když jsem cd vyjmu a zas vložím do mechaniky tváří se jako prázdné, konqueror ani jiný program tam nic nenajde... Je to ale nesmysl, protože na něj už nejde nic zapsat, takže něco tam už bude... Předtím jsem vypaloval iso obrazy DVD a úplně v pohodě. Díky za jakoukoliv radu.

Skeletonix

• Host
Vypalování s k3b
« Odpověď #1 kdy: 20 Srpna 2007, 11:15:43 »
ehr .. a nevytvořil jste jen obraz disku. Překontrolujte zařízení na které je zapisováno.

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Vypalování s k3b
« Odpověď #2 kdy: 20 Srpna 2007, 17:03:18 »
Tak to se mi stává v k3b taky. Ale když vložím CD/DVD zpět otevře se okno a vidím všechno co tam je. Když už nejde zapisovat na CD/DVD, nastvil jste ukončit multisesion. Nastavte si automatická multisesion. Pok by se mělo k datům normálně přivypalovat další data.

aloisam

• Host
Vypalování s k3b
« Odpověď #3 kdy: 21 Srpna 2007, 09:46:51 »
Tak jsem to zkusil znovu a se stejným výsledkem.. Já teď obraz disku vůbec nevytvářím, myslím není proč, nebo se pletu? To jsem dělal jen při kopírování DVD, protože jinak se to v půlce zaseklo: přečetlo se DVD otevřela se mechanika a když jsem tam chtěl dát prázdný, tak to psalo chybovou hlášku, proto si teď nejdřív stahuju obraz do PC a ten až pozděj vypálím a funguje to. Bohužel vypalování fotek co mám v PC nejde. K3B mně prostě po pár minutách napíše: Úspěch. Zápis úspěšně dokončen, ale asi si dělá jen srandu, protože se CD tváří jako prázdný...(ale vypálit na něj už nic nejde..) Zkoušel jsem to hodit ke kámošovi co má PC s Windows a tomu se to vůbec nenačte, jako by tam žádný CD nebylo, ani plný ani prázdný...Vůbec nevím, co dělám špatně...

DuckD

• Stálý člen
  • **
  • Open Srdcař
    • www.duckd.cz
Vypalování s k3b
« Odpověď #4 kdy: 21 Srpna 2007, 09:48:47 »
Co máš za typ vypalovačky? Na co je napojená? Sata - ATA?
8) Lidé žijí v souborech. ===>> LINUXTERO <<=== Pravidelná dávka tvého linuxtera!

aloisam

• Host
Vypalování s k3b
« Odpověď #5 kdy: 21 Srpna 2007, 11:34:07 »
No K3B píše, že je to: TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D

DuckD

• Stálý člen
  • **
  • Open Srdcař
    • www.duckd.cz
Vypalování s k3b
« Odpověď #6 kdy: 21 Srpna 2007, 12:05:24 »
http://pcmark.info/viewtopic.php?p=19841
Mechanika může mít problémy s medii.
Tzn. vyzkoušet jiné médium. Také bych vyzkoušel nahrát nový firmware.
8) Lidé žijí v souborech. ===>> LINUXTERO <<=== Pravidelná dávka tvého linuxtera!

aloisam

• Host
Vypalování s k3b
« Odpověď #7 kdy: 21 Srpna 2007, 12:11:47 »
Tak to mě moc nepotěšilo, rozhodně ale, moc děkuju za odpovědi.

aloisam

• Host
Vypalování s k3b
« Odpověď #8 kdy: 21 Srpna 2007, 12:25:44 »
btw příště zkusím hledat i jinde a ne automaticky předpokládat, že je na vině Kubuntu ;)

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Vypalování s k3b
« Odpověď #9 kdy: 21 Srpna 2007, 21:56:33 »
Takže vyřešeno? Prosím napište postup jak jste dosáhl vyřešení.

aloisam

• Host
Vypalování s k3b
« Odpověď #10 kdy: 10 Září 2007, 09:26:04 »
Omlouvám se za pozdní odpověď. "Řešním" byl nákup nových CD jiné značky...

jirihuf

• Stálý člen
  • **
Vypalování s k3b
« Odpověď #11 kdy: 10 Září 2007, 10:54:21 »
Mám stejný problém a hodlám ho řešit naprosto stejně... Začala mi blbnout už i ve win... Je to šmejd... ale který slim není, že?
Have you tried turning it off and on again?

Štěpán

• Návštěvník
Vypalování s k3b
« Odpověď #12 kdy: 12 Září 2007, 14:03:44 »
Já K3B používám jen pro vypalování, na ripování KAudiocreator. Mám dotaz, který s tím nicméně souvisí - nejpozději po druhém, třetím cd se ripování výrazně zpomalí až zastaví, nezávisle na kvalitě CD nebo formátu (ripuju ogg, mp3 i flac). Napadlo mě, že to vůbec nemusí být chyba programu, ale možná jen nějaký špatný nastavení, třeba vyrovnávací paměť, mechanika nebo tak. Máte s podobným problémem někdo zkušenosti? Poradíte ubohému BFU? ;-). Díky
Provedl jsi neplatnou operaci a budeš ukončen...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.