Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Compiz Fushion  (Přečteno 2525 krát)

m4ster

• Návštěvník
Compiz Fushion
« kdy: 20 Srpna 2007, 17:12:08 »
Můžu se zeptat jak aktivovat 3D cube ? (krychli) v berylu sem jen najel oknem na pravy okraj a uz sem se pretocil na dalsi plochu,..

Mam zaple Kostka krychli i otocit kostkou, fakt uz nwm co s tim..

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Compiz Fushion
« Odpověď #1 kdy: 20 Srpna 2007, 17:21:05 »
Otáčení kostkou

CTRL+ALT+ levé tlačítko myši funguje i na spuštěné aplikaci (CTRL+ALT se může i pustit a držet jen levé tlačítko myši). Na prázdné ploše stačí zmáčknout jen rolovací kolečko.

Viz návod na Wiki: http://wiki.ubuntu.cz/Compiz_Fusion?highlight=%28compiz%29 nebo moje patička.

m4ster

• Návštěvník
Compiz Fushion
« Odpověď #2 kdy: 20 Srpna 2007, 17:35:37 »
jo tohle vim to je napsané v navodu, ktery sem samozrejmě cetl ja vam navod jak poutivat Cube ale jak ji zapnout to ne... CTRL+ALT+ mys nefunguje, nic se nestane..

edit: tak sem přisel na to ze počet ploch musi byt 1 a Vodorovná virualni velikost 4 abych měl 4 plochy :) trocha nesmyslné..

Volis

• Stálý člen
  • **
  • Impossible is nothing :o]
    • www.petrvolak.com
Compiz Fushion
« Odpověď #3 kdy: 21 Srpna 2007, 07:31:57 »
m4ster - nejdrive si musite povolit tento efekt v compiz manageru a pote nevim dva jste zkousel CTRL+ALT+ mys ale stou mysi musite pohybovat.. jinak spise se kouknete do nastaveni compiz jestli to mate opravdu povolene..
Unix is Unisex :-]

Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.

Tomáš Karvay

• Aktivní člen
  • *
    • Tomáš Karvay
Compiz Fushion
« Odpověď #4 kdy: 21 Srpna 2007, 08:29:29 »
Citace: m4ster
tak sem přisel na to ze počet ploch musi byt 1 a Vodorovná virualni velikost 4 abych měl 4 plochy :) trocha nesmyslné..
A kdes nastavil ten počet ploch? Mě se to teď samo zredukovalo na 2 a nemůžu zaboha najít, kde to změnit zpět.. :)
Fujitsu Siemens Pi 3525, Ubuntu 10.10

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Compiz Fushion
« Odpověď #5 kdy: 21 Srpna 2007, 17:06:13 »
Jerzabek - pocet ploch general options-desktop size-
hor. vir. size =4
ver. vir. size =1
number of desktop =1

m4ster - to otacanie len prilozenim na okraj obrazovky desktop-rotate cube-edge flip pointer
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
Compiz Fushion
« Odpověď #6 kdy: 21 Srpna 2007, 18:13:38 »
Po dnešní aktualizaci Comizu Fuzion se všechno vrátilo na původní hodnoty, takže jsem musel všechno nastavit znovu.
Ovšem mi nejde zaškrtnout 3D Windows, Cube Atlantis a Cube Gears. Předtím mi běželo všechno naráz, teď ani ťuk. Jediné co šlo a běží to, tak Cube Gears. Ostatní věci jdou.

Navíc se mi vypařili všechny ikony na ploše, takže jsem musel restartovat deskop.

Marcos.MM

• Návštěvník
Compiz Fushion
« Odpověď #7 kdy: 21 Srpna 2007, 19:39:02 »
Maky: Mam stejny problem, po aktualizaci jsem restartoval laptop, a Compiz Fusion mam najednou v defaultnim nastaveni. Nastavit mi zpet jde v podstate vse, aspon tedy co jsem zkusil, ale nemuzu pohnout "kostkou" jen koleckem na mysi, jak to bylo drive. Proste jen dokazu otacet kostkou, ale ne jakoby v 3D. Nevite kde se to da nastavit? Po te aktualizaci je spousta veci zmenenych.
Asus G73 + BackTrack 4 H4F

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
Compiz Fushion
« Odpověď #8 kdy: 21 Srpna 2007, 19:53:44 »
Aktualizoval jsem návod na wiki, protože přibyly nové věcičky, viz moje patička, tam je celý návod.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.