Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vypalene hudebni CD - nejde zvuk pri prehravani [vyřešeno]  (Přečteno 2623 krát)

LordAli

• Aktivní člen
  • *
Ahoj,
muze mi nekdo poradit, kde je zakopanej pes ?

Vypalim si v Nero Linux 3.x hudebni CD a kdyz si ho dam prehrat, tak me to sice prehrava, ale neleze z toho zvuk. Pritom nastaveni hlasitosti mam porad stejny.

Jeste teda, prehravam ho porad v mechanice v kompu.

EDIT: Tak jsem jeste zkusil z toho CD stahnout pisnicku do *.ogg a tam to taky prehrava, ale beze zvuku. Tak ja nevim co to teda udelalo, ale vypada to, ze to max. *censored* 2 CD :'( Me nerikejte, ze je Nero Linux tak neschopny vypalit hudebni CD.

EDIT: Hmmm, tak je Nero asi fakt pekne neschopny, protoze jsem to zkusil vypalit v Brasero, kde jsem dal i za 1. song mezeru 2 sec. a vypalilo mi to v pohode a dokonce i se zvukem :D V Nero jsou zapnuty mezery taky. Jediny rozdil je v tom, ze jsem to dal vypalit v Neru 24x a v Brasero 16x. Tak ja nevim... :o
Intel Core i5-750
Gigabyte P55-UD3A
NVidia GTX260  ASUS F2J-5D003, ATI Mobility X1400 Debian Lenny (byvavalo)

krokyn

• Návštěvník
Vypalene hudebni CD - nejde zvuk pri prehravani [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 04 Září 2007, 11:15:18 »
Pokud mi záleží na kvalitě vypálení CD (k distribuci), používám maximálně 8x rychlost

Taky záleží na CD-R, mělo by umět 1x rychlost (pro případný poslech z CD playeru)

Volis

• Stálý člen
  • **
  • Impossible is nothing :o]
    • www.petrvolak.com
« Odpověď #2 kdy: 04 Září 2007, 11:18:04 »
krokyn - uz to tak neplati vetsina pouziva 4x a pouze udelaji dvojitou kontrolu cteni..

LordAli - pres Serpentine to dela taktez????
Unix is Unisex :-]

Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.

krokyn

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 04 Září 2007, 11:25:08 »
také používám HW CDR rekordéry HHB a Marantz

ani jeden nenahraje na 4x CDR, natož aby je přehrál obyčejný CD přehrávač (alespoň můj "jezevčík" ne) - pro jistotu pro domácí potřebu kupuju CD-R s označením audio

co se týče SW, používám CD-Architect s plnou editací PQ kódů, občas Wave Burner (jen aby bylo jasno)

Volis

• Stálý člen
  • **
  • Impossible is nothing :o]
    • www.petrvolak.com
« Odpověď #4 kdy: 04 Září 2007, 11:29:13 »
Myslel jsem cteni ne zapis..
Unix is Unisex :-]

Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.

LordAli

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 17 Září 2007, 15:22:17 »
Citace: Volis
LordAli - pres Serpentine to dela taktez????
Serpentine nemám nainstalovaný, ale zřejmě je ten zakopaný pes v rychlosti vypalování. Ve widlích to v Neru nějak nevadí, ale v Nero Linux se mu to nějak nelíbí, pokud je rychlost vypalování rychlejší jak 16x.

Zkusil jsem totiž ještě v Neru jednou vypálit hudební CD a nastavil jsem rychlost na 16x a už to funguje. Takže to byl asi ten problém. Ty 2 "povedené" CD jsem vyhodil, protože nešly přehrát.
Intel Core i5-750
Gigabyte P55-UD3A
NVidia GTX260  ASUS F2J-5D003, ATI Mobility X1400 Debian Lenny (byvavalo)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.