Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ikonka nastaveni site [vyřešeno]  (Přečteno 2282 krát)

cheess

• Návštěvník
ikonka nastaveni site [vyřešeno]
« kdy: 04 Září 2007, 18:01:04 »
zdravim, mam jisty problem... drive se mi v horni liste po kliknuti na ikonku s nastavenim site objevily veskere dostupne site + moznost rucniho nastaveni,... pouzila jsem tedy v jednom pripade rucni nastaveni site a od te doby se mi nezobrazuji zadne dostupne site (drive stacilo jen kliknout na urcitou sit a spojeni bylo navazano) zobrazuje se mi tu jen moznost rucniho nastaveni... jde to nejak predelat, abych mela opet puvodni vyber jako po instalaci? dekuju moc za rady
(Ubuntu 7.04 - Feisty Fawn)

FrantaB

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 04 Září 2007, 19:27:18 »
Zkoušel jsi pravé tlačítko? ...tam by melo být další výběr. Je vše zatrhlé? Snad jsem dobře pochopil co máš za problém.
Notebook HP ProBook 4530s, OS LINUX Ubuntu/Mint, Core i5, RAM 6GB, ATI Radeon HD 6400M

cheess

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 04 Září 2007, 19:35:18 »
noooo ja su slecna... jiste ze zkousela, prave tlacitko: povolit sit (zaskrtnuto), informace o spojeni (neaktivni)   a o aplikaci.. jinou nabidku to nedava... a levym tlacitkem (kde se mi zobrazila dana nabidka siti a moznosti rucniho nastaveni) se mi zobrazi jen nabidka -rucni nastaveni site... a nevim jak to vratit do puvodniho stavu....

gefo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 04 Září 2007, 20:02:31 »
Kliknite ľavým tlačidlom na ikonu, potom presunte kurzor na ten text pod ikonou "ručné nastavenie..."a kliknite naň. Potom už by sa malo zobraziť po zadaní hesla nastavenie siete.
Linux Mint 17 Cinamon 64-bit; CPU Intel Core i5; RAM 4GB DDR3, VGA geforce GTS 450; MB ASUS P7H55-M

cheess

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 04 Září 2007, 21:05:16 »
me se to do puvodniho stavu nevratilo a jina volba tam ted uz nez rucni nastaveni site proste neni..

optim

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 04 Září 2007, 21:50:29 »
Myslím, že jste to nepochopili. Prostě v tom appletu vypadne položka z menu. Stalo se mi to také, ale jelikož používám ono "ruční nastaven" sítě, tak jsem to nijak neřešil. Už ani nevím, co jsem tam měl, snad "nastavit automaticky" či tak něco.

cheess

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 04 Září 2007, 22:00:33 »
presne tak a zmenila se aj ikonka ta se mi taky nelibi mate me to :D no takze co s tim? :) jj automaticky cosi..

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 05 Září 2007, 09:22:39 »
Ja bych se pripojil na kabel a ten aplet kompletne odinstaloval a nainstaloval znovu. Ale jestli jsem to pochopil, tak nemate v tom menu ani polozku "Povolit bezdratovou sit"? Aby nebyl problem s wifi samotnou.

cheess

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 16 Září 2007, 20:16:54 »
takze reseni bylo nasledujici:
1. zastavit sitovani
Kód: [Vybrat]
# /etc/init.d/networking stop2. upravit /etc/network/interfaces
Kód: [Vybrat]
auto lo
iface lo inet loopback
3. reboot