Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Dlouhé načítání Kopete [vyřešeno]  (Přečteno 1428 krát)

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
Dlouhé načítání Kopete [vyřešeno]
« kdy: 05 Září 2007, 15:58:10 »
zdravim, posledni dobou zjistuji ze od doby nez spustim Kopete do výzvy kdewalletu pro zadani hesla je vcelku dlouha doba, nekdy az dve minuty :o pricemz hdd pri tom opravdu drsticky hrabe (nebo taky nez se kopete vypne tak to taky trva tak minutku). Uz me to zacina vcelku stvat, protoze zjistuju ze tato doba ze cim dal tim delsi, tak se tedy ptam jestli nekdo nemate nahodou tuseni cim by to tak teoreticky mohlo byt? Napadlo me jedine tak nacitani cim dal zvetsujici se historie, ale to je nejspis hovadina. Dik, novalu :)
« Poslední změna: 22 Listopadu 2007, 23:55:21 od Anna Taliánová »
Kubuntu 9.10 Karmic Koala - KDE 4.4.0
Seklo se to zase, z kuze bych vylit, Bill Gates je prase, ctrl+alt+delete !!! :D

qUAKER

• Host
Dlouhé načítání kopete
« Odpověď #1 kdy: 05 Září 2007, 22:00:52 »
Kopete je o nicem,dej si tam Pidgin :)
« Poslední změna: 22 Listopadu 2007, 23:55:41 od Anna Taliánová »

Pavel Půlpán

Dlouhé načítání kopete
« Odpověď #2 kdy: 05 Září 2007, 22:21:25 »
Citace: qUAKER
Kopete je o nicem,dej si tam Pidgin :)
To neni moc konstruktivni reseni... :D
Ja bych nejdrive zkusil promazat historii a cache Kopete. Ze se nacita cim dal pomaleji naznacuje to, ze pracuje s vice a vice daty.
« Poslední změna: 22 Listopadu 2007, 23:56:01 od Anna Taliánová »

qUAKER

• Host
Dlouhé načítání kopete
« Odpověď #3 kdy: 05 Září 2007, 23:01:03 »
no mozna sice neni,ale Pidgin je mnohem lepsi klient..kdyz jsem zkousel Kubuntu tak jsem to tam dal hned..
« Poslední změna: 22 Listopadu 2007, 23:56:17 od Anna Taliánová »

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
Dlouhé načítání kopete
« Odpověď #4 kdy: 07 Září 2007, 14:56:28 »
Znamy problem, vypni si plugin Statistika (ktery je mimochodem vcelku k nicemu) a pojede to normalne.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
Dlouhé načítání kopete
« Odpověď #5 kdy: 07 Září 2007, 15:17:32 »
no jo, bylo to tou statistikou ... diky ... a ohledne toho Pidgina ... ja pouzival Gaim taky hned po instalaci Kubuntu vcelku dlouho, ale pak jsem chtel vyzkouset neco jinyho, tak jsem stahnul Kopete (myslim tim novejsi verzi, bo jinak je Kopete samozrejme defaultne v KDE) a zdála se o dost lepsi nez nejaka ta stará ... a taky o dost lepsi nez Gaim/Pidgin
« Poslední změna: 22 Listopadu 2007, 23:57:28 od Anna Taliánová »
Kubuntu 9.10 Karmic Koala - KDE 4.4.0
Seklo se to zase, z kuze bych vylit, Bill Gates je prase, ctrl+alt+delete !!! :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.