Zdravím, takže již poněkolikáté jsem přeinstalovával UBUNTU pro odstranění zamrzání celého PC. Toto se mi již podařilo "doufám" odstranit a teď se nemohu přestat trápit s rámy oken!
Když zapnu Beryl, nebo Compiz tak rámy oken prostě nejsou a nebudou!!! Vím že tu je řešeno několikrát, snad stokrát!! Tak tedy po 1001vé všechny nastavení jsem zkoušel jak z restartem compizu, grafickýho prostředí, připsání oné magické řádky do xorgu, nic nic nic nic nic nikde nic.....rámy pořád nejdou :-(
Před tím na minulé instalaci jsem to řešil tak že jsem měl nainstalován compiz a beryl......beryl bly jako hlavní a rámy jsem dodělal tím že v nastavení Berylu jsem vybral v nabídce Select Windows Decorator COMPIZ a vše fungovalo nádherně..........jen tuhlo PC kvůli něčemu jinému co jsem teď odstranil ale zas nemám ty rámy :-D
Prostě compiz nedělá rámy oken a beryl to stejný!!!
Už nevím co bych kde našel a použil!!! Napadá mě jedna možnost kterou tu ani bohovi nedokážu teď v nastavení nikde najít - teď mám FF 7.04 a před tím jsem zkoušel GG 7.10 a v tom to tuším bylo.......jde tam vybrat vzhled oken??? A různé motivy........tady v FF ta možnos
t od compizu není.....rámy oken se mi překreslovali pomocí efektu prostředí.....teď to nikde nedokážu nastavit....
Nejspíš až dojdu domů, tak přejdu na verzi GG a uvidíme co se stane :-) jiné řešení mě v tuto chvíli nenapadá :-)