Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Compiz Fusion - Jak ukázat kostku? [vyřešeno]  (Přečteno 1419 krát)

LC Black

• Aktivní člen
  • *
  • LC_Black
    • Blick.tym.cz
Compiz Fusion - Jak ukázat kostku? [vyřešeno]
« kdy: 07 Září 2007, 18:04:05 »
Lidičky já sem buť blbej nebo už fakt nevím!!!! Nedokážu ukázat kostku vůbec žádnou, všechno funguje efekty, přehazování oken do prstence, jako karty, odlesk.......oheň, voda, sníh, ale kostku zobrazit nedokážu!!!!!! Jak se zapíná??? Mš to vůbec nejde ať dělám o dělám a to mám všechny kostky zatrhlí aby se udělali :-(
NB ASUS F3M -AP005A-AMD New Sempron64 3400+ (25W)/15.4W/2536MB RAM/80GB HDD/Nvidia GeForce Go 6100/

cinan

« Odpověď #1 kdy: 07 Září 2007, 19:11:10 »
skontroluj ci mas zapnute rotate cube, potom skus drzat ctrl+alt+prave lave tl. na mysi.
Blog-zapisky: http://blog.cinan.sk/

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
« Odpověď #2 kdy: 07 Září 2007, 20:59:41 »
Teď momentálně nejsem v Ubuntu. Jsem na obecním netu, Mámr tu povodně, takže zapátrám v paměti.

Muste spustit Managera->General->V General se přepnout na třetí záložku Deskop Size.
Vodorovná virtuální velikost → se nastaví počet virtuálních ploch vodorovně. Hodnotu dejte na 4, aby se kostka mohla otáčet.

Jinak návod na wiki, viz moje patička

LC Black

• Aktivní člen
  • *
  • LC_Black
    • Blick.tym.cz
« Odpověď #3 kdy: 07 Září 2007, 22:39:25 »
Takže zatím jsem dokázal uděla to že kostka pokud přejedu myší nebo přetahuju okna, tak po najetí buť do leva nebo do prava se sama otočí........ale nedokážu udělat to co bylo v Berylovy.....že jsem zmáčknul rolovací tlačítko a kosstka se oddálila a byla vidět a hejbala se jen tak jak jsem jezdil myší......né  a nééé to sem dostat :-D  to samí pohled uvnitř kostky.....jen najetím myši do stran a ono se to přetočí ale ab to bylo pomalu a mohl semdržet třebas na rohu a kochat se tak to nééé........ :-D  Ať všechno hned uschne a velký louže jsou jen nepatrný a všechno dobře dopadne!!!! Blbý počasí a hnusný povodně!!! Jsem s váma!!!
NB ASUS F3M -AP005A-AMD New Sempron64 3400+ (25W)/15.4W/2536MB RAM/80GB HDD/Nvidia GeForce Go 6100/

LC Black

• Aktivní člen
  • *
  • LC_Black
    • Blick.tym.cz
« Odpověď #4 kdy: 07 Září 2007, 22:43:49 »
Tak parádá!!!! Je to tak ctrl + alt + levý tlačítko myší :-D  ufffffff to je stejně šílený nastavit, tolik kombinací kolik v tom je hrůzá!!! :-)))  Díky moc všem ................

Jo ještě něco mám........Docela jak zapnu compiz tak se stane že to někdy zamrzne a nebo okamžitý restart........snad přijdu čím to je :-))

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.