Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Obnova zmazanych suborov  (Přečteno 2321 krát)

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
Obnova zmazanych suborov
« kdy: 09 Září 2007, 11:58:51 »
Nazdar,
z neznameho dovodu sa mi stratili dva priecinky ~/Dokumenty a ~/Desktop
Chcel by som sa spytat ci je mozne :
- zistit PRECO sa mi tieto priecinky zmazali (dajaky log alebo take daco)
- obnovit zmazane subori

Ak mam povedat podrobnosti, mal som spustene VMWARE a nahraval som pomocou sonic stage hudbu na mini disc. vo VMWARE bezia WINXP (bez akejkolevek ochrany alebo service packu) a maju s linuxom zdielany pricinok $HOME pre zapis (to bola asi chyba)
akurat som mal vypnuty firewall (dovody nebudem rozpytvavat)
Nechcem byt hater, ale kandidat cislo 1 pri zmazani pricinkov sa mi javia prave tie XPcka... je daka sanca aspon dojst na to, PRECO som sakra stratil tie data, ak ano, existuje nastroj na obnovu (vazne netusim akym sposobom sa zmazali, ale v kosi niesu ;) )
Majte na pamati tri postatne veci. Su to tieto dve: Neklamat!

------------------------------------------------- to admin : pridaj medzi IM i SIP protokol ;) sip:digimurder@ekiga.net

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Obnova zmazanych suborov
« Odpověď #1 kdy: 09 Září 2007, 12:35:02 »
Jaký máte na tom disku filesystem? Pokud ext3 (a pokud jsou ta data opravdu smazaná), tak máte bohužel smůlu...

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
Obnova zmazanych suborov
« Odpověď #2 kdy: 10 Září 2007, 09:04:17 »
ext3 :-/
aspon ze na ploche uchovavam iba nezmysli a dokumenty mam 2 mesiace dozadu zalohovane.... sice nic moc ale vzdy lepsie ako 2 roky :'(

------------------------------------------------- to admin : pridaj medzi IM i SIP protokol ;) sip:digimurder@ekiga.net

o5

• Host
Obnova zmazanych suborov
« Odpověď #3 kdy: 10 Září 2007, 12:24:14 »
nedávno (týden zpět) jsem řešil stejný problém-smáznul jsem si omylem jeden skript v php..hledal jsem asi dvě hoďky (undelete, recovery)a vyzkoušel toho opravdu hodně a bez výsledku. takže jsem si musel ten můj skript napsat znovu a teď už si dávám větší pozor. Ale jestli někdo zná (a hlavně má vyzkoušený) nějaký prográmek ať neváhá jsem napsat tip :)

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
Obnova zmazanych suborov
« Odpověď #4 kdy: 10 Září 2007, 21:40:37 »
Ok obnovit sa neda... aspon sa da na to dojst ako sa to stalo ?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.