Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: DOSBox - zadani znaku z klavesnice  (Přečteno 5785 krát)

webbot

• Návštěvník
DOSBox - zadani znaku z klavesnice
« kdy: 09 Května 2006, 20:12:11 »
Pouzivate nekdo DOSBox? Mam problem se zadanim nekterych znaku klavesnici. Napr. dvojtecka, vsechny numericke znaky, zavorky, zpetne lomitko, atd.

Bude to problem asi souvisejici s cestinou, pouzivam "qwerty"

Neznate reseni tohoto problemu?

LPK

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 10 Května 2006, 10:59:54 »
mam ten samej problem a resim ho napisanim cesty nekde jinde a naslednym vlozenim prez schranku :( - nadelal jsem si spousteci bataky a mam pokoj - v podstate hraju akorat warcrafty 2 a WMF :) proste takovy stary zazivny hry, ktery dneska proste nikde jinde nechodej :)
tradiční bordel + Nvidia :-)

nikola

• Stálý člen
  • **
    • http://home.tiscali.cz/nikola
« Odpověď #2 kdy: 10 Května 2006, 12:39:29 »
Dvojtečka je levý shift + čudl před jedničkou (se středníkem) :D . Na zpětný lomítko jsem taky nepřišel, ale pokud si uděláš komplikovanější adresářový strom, nainstaluj si NC (po vzoru mc ;) ) a je klid.

Luke

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 10 Září 2006, 03:57:26 »
taky mam tenhle problem...zp.lomitko mi jde normalne pres ascii zpusobem ALT+92...ja zase potrebuju uprostred jedne hry napsat cislo 4, bez toho to nejede...ale nejde to...nevite jak na to, aby to nejak rozumne fungovalo?
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.