Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Rozhovor s Markem Shuttleworthem  (Přečteno 8615 krát)

Radek Hulán

• Aktivní člen
  • *
  • Vista x64
Rozhovor s Markem Shuttleworthem
« Odpověď #25 kdy: 11 Září 2007, 23:03:39 »
Citace: Kačer
hovoří o Gnome jako o zaostalém grafickém prostředí a jeho uživatelé jsou pitomci, či tak nějak podobně :)
To byla citace Linuse ;-)

Juraj

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #26 kdy: 12 Září 2007, 05:57:01 »
RH? To zasa narastu siky ubuntu odmietacov a vstanu novi zapaleni bojovnici. Radek Hulan a Ubuntu, za tym nieco bude ;)

ADIO45

• Stálý člen
  • **
  • snažím poradit...nezáleží na karmy ale snahu :)
    • Dráčkovo herní doupě
« Odpověď #27 kdy: 12 Září 2007, 16:33:39 »
takze hlavne aby bavilo
Toshiba L505 - iCore-3, ATI Radeon HD, 4GB ram,500GB  + Win7 s virtual Ubuntu
Neumím psát česky. Jsem sluchově postižení...

mAXxZ!

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #28 kdy: 13 Září 2007, 18:14:35 »
Jsem naprosto šokován co jsem to tu objevil :) Ale nakonec přece jen jsem rád, že i Pan Radek Hulán úplně neopovrhuje linuxem resp. Ubuntu. Forum ubuntu.cz je jedno z nejlepších má schopné moderátory a lidi co poradí. Wiki je zpracovaná na 1 s  * výborný jen tak dál ubuntu.cz i radekhulan.cz :)
Acer Aspire 5101ANWLMi

Pavelp

• Host
« Odpověď #29 kdy: 13 Září 2007, 20:26:39 »
Citace: Juraj
RH? To zasa narastu siky ubuntu odmietacov a vstanu novi zapaleni bojovnici. Radek Hulan a Ubuntu, za tym nieco bude ;)
Jo, taky je mi to divny a ostrazite striham usimi.(ma)

Martin Böhm

• Návštěvník
    • osobni stranky
« Odpověď #30 kdy: 13 Září 2007, 21:40:15 »
Lepší, když pan Tomeš velebí suse nebo Windows Vista či jeho další oblíbené zájmy, než když svým charakteristickým způsobem bez argumentů napadá projekt Ubuntu. No ne?

Diskuze na abclinuxu.cz neberte moc vážně. Lidé měli odjakživa potřebu něco ostře odsoudit, i když jako jediný argument měli svůj osobní názor. Navíc jsou jakákoli diskuzní fóra (která nejsou určena k technické podpoře) místem, kam přicházejí hlavně lidé, kteří místo činů raději tvoří slova.

Važme si (názorů) těch, kteří něco již udělali, a tolerantně si nevšímejme těch, kteří nejsou tolerantní k ostatním (a to bývají často ti, co nic neudělali).

Vico.B

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #31 kdy: 14 Září 2007, 07:42:15 »
hase: přesně tak to vidím i já. Ubuntu se snaží "protlačit" linux mezi běžné uživatele, a přesně to začíná "zarytým linuxákům" vadit -- teď už nebudou "něco extra" proto, že používají linux, a proto opovrhují Ubuntu. Znám dokonce pár lidí, kteří při současném rozšiřování linuxu přecházejí na FreeBSD jen proto, aby zas byli ta uzavřená komunita těch, co ve svém počítači mají "něco extra" ;)
Ještě nejsem tak starý abych si nechal vykat...

Toshiba Satellite M100-165, T2300, 2x2048, ATI X1400 powered by Ubuntu 8.04 Hardy Heron

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #32 kdy: 14 Září 2007, 08:16:10 »
S posledními dvěma názory se plně stotožňuji. Je to přímý zásah. Osobně nepoužívám linux - Ubuntu pro, abych se lišil, ale proto, že oceňuji jeho vlastnosti. A ty jsou pro mne zajímavější než vlastnosti jiných - většinových OS. Lodivodi Ubuntu míří správným směrem.
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Krtko

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #33 kdy: 15 Září 2007, 19:55:58 »
2Vico B.: suhlas

a RH: proste som ostal zaskoceny.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.