Na této první vlaštovce prosím komunitu o názory, co s takovým sdělením dělat. Podle mě je to klasický spam a drsně bych to mazal.
jj, uz sa to objavilo aj vo fore kubuntu.sk, z toho tiez usudzujem, ze je to spam... Keby bol aspon zmenemy text ;-)
nešlo by to úplně odstranit?
Velmi sa ospravedlnujem ze som nestihol informovat vopred administratorov tohto webu a podat viac info ohladom nasadenia Ubuntu v nasej firme pri instalaciach na nove pc. Prave dnes sa mi podarilo to presadit (myslim to prezentovanie na webe nasej firmy) - a jedine co som zatial stihol ohladom informovanosti verejnosti je jeden z 5 banerov ktore rotuju na hlavnej strane (info pre Petra Tomeša) s odkazom na tieto stranky - pretoze si myslim ze prave pomocou tychto stranok (a hlavne diskusie) su schopni bezni pouzivatelia normalne pouzivat tuto distribuciu. Co sa tyka popisov priamo pri zostavach bude sa to doplnat. Viem ze to vyznelo ako spam a reklama - avsak osobne si myslim ze chyba nielen Ubuntu ale aj vseobecne Linuxu taketo prezentovanie na strankach sukromnych firiem.
Vedieme si presnu evidenciu o zostavach a nainstalovanom operacnom systeme, presne cisla samozrejme nemozem zverejnit - zatial sa to pohybuje v niekolkych desiatkach mesacne s predinstalovanym Ubuntu.Na baner ktory je od vcera obeda na nasich strankach kliklo doteraz 22 ludi - je tam odkaz na vase stranky. Co sa tyka ohlasov - bude to este chvilu trvat predpokladam, kym zistime viac podrobnosti.Bol som len rad ze takto mozem prezentovat Ubuntu (na nasich strankach je zhruba 1200 pristupov denne), jednoducho som len chcel oznamit ze sa mi to podarilo - nepredpokladam zeby si niekto kto diskutuje tu potreboval zakupit zostavu z predinstalovanym Ubuntu :-)
Vedieme si presnu evidenciu o zostavach a nainstalovanom operacnom systeme, presne cisla samozrejme nemozem zverejnit - zatial sa to pohybuje v niekolkych desiatkach mesacne s predinstalovanym Ubuntu.
Citace: wiliVedieme si presnu evidenciu o zostavach a nainstalovanom operacnom systeme, presne cisla samozrejme nemozem zverejnit - zatial sa to pohybuje v niekolkych desiatkach mesacne s predinstalovanym Ubuntu.Na baner ktory je od vcera obeda na nasich strankach kliklo doteraz 22 ludi - je tam odkaz na vase stranky. Co sa tyka ohlasov - bude to este chvilu trvat predpokladam, kym zistime viac podrobnosti.Bol som len rad ze takto mozem prezentovat Ubuntu (na nasich strankach je zhruba 1200 pristupov denne), jednoducho som len chcel oznamit ze sa mi to podarilo - nepredpokladam zeby si niekto kto diskutuje tu potreboval zakupit zostavu z predinstalovanym Ubuntu :-)Myslim ze keby si takto formuloval svoj prispevok hned, je to informacia, takze by to nikto asi za spam nepovazoval.