Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chybová hláška Firefoxu  (Přečteno 1593 krát)

etki

• Aktivní člen
  • *
Chybová hláška Firefoxu
« kdy: 13 Září 2007, 18:22:44 »
poradte v com moze byt tato chyba zacala sa mi objavovat ked som sa snazil nainstalovat dake pluginy do firefoxu (ale mozno to s tym ani nesuvisí)  kde mam zistit o aku chybu ide?

Pri spúšťaní démona nastavenia GNOME nastala chyba.

Niektoré veci, ako sú témy, zvuky alebo nastavenie pozadia nemusia správne fungovať.

Posledná chybová správa bola:

Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.

GNOME sa napriek tomu po najbližšom prihlásení pokúsi reštartovať démona nastavení.

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Chybová hláška Firefoxu
« Odpověď #1 kdy: 13 Září 2007, 21:50:02 »
Změnil jsem nadpis. Označit vlákno nic neříkajícím názvem CHYBA, nikomu nic neřekne.

Jony

• Stálý člen
  • **
Chybová hláška Firefoxu
« Odpověď #2 kdy: 14 Září 2007, 00:23:16 »
... věřil bych, že souvisí =)
... mě pro změnu zlobil nějaký downloader plugin, ten mi to "shazoval" celé (FF)
Neinstaloval si nějaký plugin pro správu/úpravy vzhledu?... byly ty pluginy skutečně určeny pro danou verzi FF?... zkus je v Nástroje/Správe doplňků nejprve vypnout... případně odinstalovat =)

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
Chybová hláška Firefoxu
« Odpověď #3 kdy: 14 Září 2007, 06:44:07 »
Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
---
Tuhle hlášku dostávám občas v KDE, když se snažím odpojit čtečku paměťových karet... Hlásí to, že se neodpojila, i když je odpojená... Takže - neodpojoval jste nějaký disk, nebo něco takového?
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

etki

• Aktivní člen
  • *
Chybová hláška Firefoxu
« Odpověď #4 kdy: 14 Září 2007, 10:15:15 »
dnes sa to hlasenie nezjavilo - no kupodivu zasa neviem co som urobil, ze to zrazu ide ale nieco som urobit musel

Jony

• Stálý člen
  • **
Chybová hláška Firefoxu
« Odpověď #5 kdy: 14 Září 2007, 22:06:11 »
... inu jsou věci mezi počítačem, OS-em a zemí =)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.