Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nastavení vzhledu v GG  (Přečteno 1601 krát)

Czario

• Stálý člen
  • **
  • skill :: passive-llama
Nastavení vzhledu v GG
« kdy: 14 Září 2007, 14:32:18 »
Tak sem se začal vrtat i trochu do grafického zevnějšku GG a zjistil jsem, že tu je Nastavení vzhledu dostupné pod pravým tlačítkem/změna pozadí, kde se dá přenastavit komplet vzhled (Připadá mi, že tam je všechno) a zvládám to i já. :D

Jen mi chybí nějaká možnost pokročilejšího nastavení compizu-f. Jsou tam jenom 3 mody a zaboha nevim, jak udělat kostku. :)  Přes pravé na ty plošky to nejde, tam volba o počtu ploch chybí.

Neví někdo jak bude řešeno nastavování compizu atd.? nebo jestli už je někde nějaký nástroj?

acer

• Návštěvník
Nastavení vzhledu v GG
« Odpověď #1 kdy: 14 Září 2007, 14:48:39 »
Pro nastaveni compizu staci nainstalovat balicek compizconfig-settings-manager, ktery po nainstalovani bude v nabidce System -> Volby -> Advanced desktop effect settings . Da se tam nastavit uplne vsechno i ta kostka. (neco jako nastaveni v Berylu)

potom staci spusti ALT+F2 a zadat compiz --replace nebo si to muzete ulozit do System -> Volby -> Sezeni a pridat si tam po spusteni compiz --replace

akeem

• Návštěvník
Nastavení vzhledu v GG
« Odpověď #2 kdy: 14 Září 2007, 16:40:52 »
v gutsy uz zadne compiz --replace davat nemusis, compiz-fusion je tam defaultne, stary compiz uz vubec

Czario

• Stálý člen
  • **
  • skill :: passive-llama
Nastavení vzhledu v GG
« Odpověď #3 kdy: 14 Září 2007, 16:48:51 »
dík za info, už instalim :-)

Belly

• Aktivní člen
  • *
Nastavení vzhledu v GG
« Odpověď #4 kdy: 15 Září 2007, 14:16:23 »
Já mám ted pár dní taky GG a v nainstalavaném compizconfig-settings-manageru nejsem schopen nastavit "rychlý výběr okna" to jest když dám kurzor do pravého horního rohu, abych se mi ukázaly okna na ploše, popřípadě na všech plochách.
To je podle mě nejužitečnější efekt, a doufám že nebyl vypuštěn a že můj problém je způsoben jen mou gramlavostí. :-D ...
Dík za každou radu.
Ubuntu 10.10, AMD Athlon II X2 240, Gigabyte MA785GMT-UD2H, DDR3 2x 1GB 1333  CL9 , Seagate Barracuda 500 GB, Samsung 2443BW 24" 1920x1200

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.