Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pidgin, jabber a ošklivé ICQ  (Přečteno 1557 krát)

Czario

• Stálý člen
  • **
  • skill :: passive-llama
Pidgin, jabber a ošklivé ICQ
« kdy: 17 Září 2007, 13:38:58 »
Potřebuju poradit s takovou drobnůstkou, když mam v Pidginu více protokolů a daný kontakt má více protokolů a já je dám na sebe, tak se zařadí pod jednu položku. To je fine. Ale jak docílím preferování jabberu?
ICQ a Jabber kontaktu je online a pořád mam na prvním místě ICQ. v účtech sem to zkusil přeuspořádat, ale furt to je blbě... Mít to takto udělané je vhodné z důvodu, kdy vypadne jeden protokol nebo kontakt zrovna nemá k dispozici se dostat na preferovaný protokol... (válka a tak)

Poradí mi s timdle někdo?

Petr Odut

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 20 Září 2007, 00:00:56 »
Pouzivam 2.2.0 a pokud rozkliknu kontakt, tak muzu jednotlive kontakty posouvat nahoru a dolu. Tzn. mozna upgrade na novejsi verzi, pokud to u starsich nefunguje.

damnum

• Aktivní člen
  • *
  • Hroznej sráč
    • damnum
« Odpověď #2 kdy: 20 Září 2007, 12:36:42 »
Co já vím, tak je například problém, že pod KDE nejde ani přesouvat skupiny v kontakt listu ... je to asi způsobené nenačtením nějakých knihoven nebo jejich špatnou interpretací (může se to týkat jen GG které používám, to nevím ...) každopádně v gnome s poslední verzí 2.2.0 by přesouvání neměl být problém.
HW [MB Gigabyte GA-MA69G-S3H (integr. ATI Radeon Xpress 1250), HDD (SATA) 120GB + HDD (IDE) 80GB, CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+, RAM (800MHz) 512MB]
SW [Ubuntu 8.10 II (GDM + FVWM, FWVM-Crystal, Fluxbox, KDE, GNOME)]

damnum

• Aktivní člen
  • *
  • Hroznej sráč
    • damnum
« Odpověď #3 kdy: 20 Září 2007, 14:34:01 »
Pro jistotu jsem to vyzkoušel a pod GNOME s verzí 2.2.0 s tím není sebemenší problém.
HW [MB Gigabyte GA-MA69G-S3H (integr. ATI Radeon Xpress 1250), HDD (SATA) 120GB + HDD (IDE) 80GB, CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+, RAM (800MHz) 512MB]
SW [Ubuntu 8.10 II (GDM + FVWM, FWVM-Crystal, Fluxbox, KDE, GNOME)]

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.