Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Lze zprovoznit TV-Out na ATI Radeon 9200 SE?  (Přečteno 2365 krát)

BlueRaven

• Návštěvník
Lze zprovoznit TV-Out na ATI Radeon 9200 SE?
« kdy: 20 Září 2007, 11:46:14 »
Ahoj, procházel jsem všechny dikuze kolem zprovoznění TV-Outu na ATI Radeonu 9200 SE pod  Ubuntu Feisty Fawn. Někdo tvrdí, že mu to funguje, někdo zas že to fungovat nemůže. Jinak karta funguje dobře.
Našel jsem i nějaké návody, ale nic z nich nefungovalo. Může mi tedy někdo napsat, jestli mu to funguje a popsat způsob jak se k tomu dobral? Diky moc.

Pak jsem také četl, že v připravované verzi Gutsy Gibbon by měly být nějaké nové a lepší nástroje pro ovládání grafických výstupů. Je možné, že se tím pořeší i tenhle problém? TV-Out hodně používám a nerad bych kvůli tomu neustále bootoval do Win.

BlueRaven

• Návštěvník
Lze zprovoznit TV-Out na ATI Radeon 9200 SE?
« Odpověď #1 kdy: 23 Září 2007, 16:49:59 »
To jste to nikdo nezkoušel nebo to nikomu nejede? Budu rád i za postřehy typu "zkoušel jsem ten a ten návod, ale nefungovalo to."
Rozchodit TV-Out je pro mě docela důležité, ale novou kartu si kupovat nebudu.

BlueRaven

• Návštěvník
Re: Lze zprovoznit TV-Out na ATI Radeon 9200 SE?
« Odpověď #2 kdy: 23 Listopadu 2007, 00:30:43 »
To rad slysim.  :)

Ale jak upgraduju Xorg? Trosku jsem se na to dival a zdalo se mi, ze bych musel stahnout vsechny baliky (jak poznam ktere potrebuju?), ktere se serverem souviseji a kompilovat (?) kazdy zvlast... Nebo se pletu a je nejaka moznost jak to nainstalovat snadno, idealne aby si to samo resilo zavislosti?
Dekuju za rady.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.