Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Login screen jako v XP  (Přečteno 2050 krát)

Jaxx19

• Návštěvník
Login screen jako v XP
« kdy: 20 Září 2007, 18:59:51 »
Je možné nějak nastavit přihlašování jako v XP? Že by user klepl na svoje jméno a pak už jen zadal heslo. Nebo aspoň jak to bývalo v W98 - Rodinné přihlašování, neboli výběr uživatele z comboboxu nebo z listboxu...
Athlon XP 2000+, ATI Radeon 9000 series, 512 MB RAM
Kubuntu 7.04 Feisty Fawn + zbytky XP po pádu na hubu
 Není v padesáti pozdě měnit zažité návyky? Pro Linux není nikdy pozdě!

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
Login screen jako v XP
« Odpověď #1 kdy: 20 Září 2007, 19:14:04 »
Jasně že jo, http://wiki.ubuntu.cz/Ubuntu_oku_lahodící#head-fb3e8d28c8bf9e224f64876b0b891f2bc45d3aea
Je spousta motivů vzhledů, lze si i zvolit, že se budou zobrazovat náhodně a je to fakt paráda :)
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

Jaxx19

• Návštěvník
Login screen jako v XP
« Odpověď #2 kdy: 20 Září 2007, 19:55:38 »
Citace: Kačer
...spousta motivů vzhledů...
Já nepotřebuju změnit vzhled... Já potřebuju, aby se na přihlašovací obrazovce objevily jména a ikony  povolených uživatelů a stačilo jen kliknout na jméno/ikonu místo vyplňování políček v přihlašovacím dialogu.

ADIO45

• Stálý člen
  • **
  • snažím poradit...nezáleží na karmy ale snahu :)
    • Dráčkovo herní doupě
Toshiba L505 - iCore-3, ATI Radeon HD, 4GB ram,500GB  + Win7 s virtual Ubuntu
Neumím psát česky. Jsem sluchově postižení...

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
Login screen jako v XP
« Odpověď #4 kdy: 20 Září 2007, 20:01:56 »
Citace: Jaxx19
Já potřebuju, aby se na přihlašovací obrazovce objevily jména a ikony  povolených uživatelů a stačilo jen kliknout na jméno/ikonu místo vyplňování políček v přihlašovacím dialogu.
Však ano, stačí si podle odkazu který jsem posílal nastavit motiv takový, který to umí, to tam poznáte.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

Jaxx19

• Návštěvník
Login screen jako v XP
« Odpověď #5 kdy: 20 Září 2007, 21:56:03 »
ADIO45 a Kačer:

Vůbec si nerozumíme. Mě nejde o vzhled, ale o funkčnost XP loginu. Ve všech vašich odkazech je sice pěkný vzhled, ale stále musím vyplňovat kolonky se jménem a heslem. Podívejte se na toto - seznam uživatelů s ikonkama, stačí kliknout a dopsat password.

Starlett

• Návštěvník
  • Out of range
Login screen jako v XP
« Odpověď #6 kdy: 20 Září 2007, 22:33:59 »
Systém - Správa - Přihlašovací okno - Místní a třeba motiv s názvem Human List je přesně to, co hledáte :]
Nic se vyplňovat nemusí, jen heslo. Uživatelé jsou vyobrazení v tabulce a stačí jen kliknout na vybraného a poté do políčka pod tím zadat heslo...
Is it a bug or a feature?

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
Login screen jako v XP
« Odpověď #7 kdy: 20 Září 2007, 23:38:44 »
Citace: Jaxx19
Vůbec si nerozumíme. Mě nejde o vzhled, ale o funkčnost XP loginu. Ve všech vašich odkazech je sice pěkný vzhled, ale stále musím vyplňovat kolonky se jménem a heslem. Podívejte se na toto - seznam uživatelů s ikonkama, stačí kliknout a dopsat password.
Ale právě naopak, já přesně vím co chcete a taky jsem to potřeboval. Stačí si vybrat jeden z těch motivů ve Správci přihlášení, na který jsem posílal odkaz. V defaultní instalaci to umí také třeba poslední motiv pod názvem Šťastný Gnome.

Jaxx19

• Návštěvník
Login screen jako v XP
« Odpověď #8 kdy: 21 Září 2007, 08:10:56 »
Dobře, děkuji za nakopnutí správným směrem. Stejně jsem si musel upravit motiv TrueNature pro KDE... Ale i tak díky. :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.