Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: stream video proste ne a ne bezet  (Přečteno 2308 krát)

fifinka

• Návštěvník
stream video proste ne a ne bezet
« kdy: 13 Května 2006, 00:06:53 »
Zdravim. takze prosel jsem celou diskuzi a i wiki, udelal jsem vse mozne , ale stream mi nebezi tak jak ma.
mam daper ubunt, origos firefox co je v distribuci.
instaloval jsem to co je na wiki a plugin mplayer.
kliknu na stream video a zacne jej to prehravat trhane.
neni to pripojenim, bo ve wydlich to slape.
Divam se na ct1
mam nainstalovany w32codec,mozila-mplayer a vse co je ve wiki na techto strankach.
Kdo mi poradi?
To co se uz tady ohledne toho probiralo mi nepomohlo.
Ve starsi verzi ubuntu mi to jelo pres realplayer bez problemu, ale zase jen v okne a ne pres celou obrazovku.
Prosim pomozte mi nekdo, at uz mam konecne linux pro vse a na vzdy. A at nemusim rebootovat do wydliii.
Dekuji.

antelao

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 25 Září 2006, 13:21:57 »
jestli chceš koukat na formát realplayer v samostatném okně, použij plugin pro firefox - "media player connectivity". Jinak diskuzi o trhaném streamu taky sleduju, a zatím žádné řešení :-(

jiří

Kamil Páral

• Stálý člen
  • **
    • http://ripper.profitux.cz
« Odpověď #2 kdy: 25 Září 2006, 14:26:38 »
nezkousels treba jinej prehravac do firefoxu? jako je mozilla-mplayer, tak je i totemovskej prehravac do firefoxu, a mozna naky dalsi. i kdyz budes muset mozna doinstalovat dalsi kodeky pro gstreamer, pokud nemas vsechny, tak mozna by to mohlo pomoct...
zkousels v nastaveni mozilla-mplayeru nastavit vetsi buffer, jinej vystup, a tak?
Ubuntu Wiki - spousta návodů a rad
Jabber - ICQ je mrtvý, nebuď ovce a pojď s dobou
Esmska - program pro posílání sms z Internetu

antelao

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 03 Října 2006, 21:12:35 »
Pomocí různých nastavení mplayeru jsem docílil pouze zhoršení celého přehrávání - rozcházel se zvuk s videem (real media) a trhaný obraz a zvuk se taky neodstranil (u windows media). Ale je pravda, že jsem pořádně nevěděl co dělám, zatím se v tom linuxu (potažmo mplayeru) spíš ztrácím.

Nicméně jsem nainstaloval Real Player a už mi stream z internetu jede :-) viz http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?pid=25430#p25430

díky za váš čas, jiří

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.