Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: RAR a UNRAR  (Přečteno 4284 krát)

Jan

• Aktivní člen
  • *
  • "Software is like sex,it's better when it's free."
    • MOBILNÍ KOMUNIKACE
RAR a UNRAR
« kdy: 22 Září 2007, 19:05:39 »
Mám nainstalovaný RAR i UNRAR v Ubuntu 7.04.Při pokusu o rozbalení rozděleného archívu(iso) však požaduje po mě heslo.Jake???Autor mi potvrdil,že tam vůbec žádné heslo nedával,tak jsem to zkoušel "sjet ve WinRAR ve Woknech a tam to šlo.Kde je problém?

Viz část kontextu z www.mac-war.net :

" Nechapu jen to z ceho vubec nabootovat?Pokud rozbalim jednotlive casti Jabko.part01.rar-Jabko.part40.rar,tak nebudu mit jedno iso,ale 40.Tyto se pak musi sloucit,v jedno konecné,ktere je pripraveno k vypaleni a nasledne instalaci?Jo a chce to navic pri rozbaleni "HESLO",viz. screen na : www.lulu.com/erupce "
"Provokovat lidi,mě vždycky vzrušovalo".  Madonna

Ubuntu 11.04 + Windows XP Professional SP3

waterman

• Aktivní člen
  • *
RAR a UNRAR
« Odpověď #1 kdy: 22 Září 2007, 19:31:14 »
Tak to mame stejny problem, taky kdyz je napr film rozdeleny na vice casti, tak to po me chce heslo, ale i kdyz tam je a ja ho zadam dobre, tak me to napise ze heslo je nespravne...
AMD Sepron 3100+; 1024MB RAM; ATI Radeon X800 GTO
Windows XP SP3 customized by Me!
iPhone 16GB Pwned!

Jan

• Aktivní člen
  • *
    • MOBILNÍ KOMUNIKACE
RAR a UNRAR
« Odpověď #2 kdy: 22 Září 2007, 19:37:09 »
Nemáš nějaké řešení nebo existuje nějaká jiná eventualita,myslím tím SW?

gargy2002

• Host
RAR a UNRAR
« Odpověď #3 kdy: 22 Září 2007, 22:13:30 »
Pokud mate stazeny adresar s nekolika(vetsinou kolem 50ti) .rar soubory, tak staci otevrit v Archive manageru, vetsinou tam je pouze jeden soubor .rar(zbytek je o1.r, 02.r atd). Instaloval jsem ale podporu pro rar. Je to rozdelene na vice casti, nebot se to lepe stahuje. Pokud se nejaky soubor z archivu spatne stahne, nemusite potom tahat celej 700MB film(priklad), ale pouze jeden soubor treba 15MB. Co se tyce hesla, tak muze byt na vine rozlozeni klavesnice. Uz 2 roky pouzivam pouze eng(i system) a nemam problem...:)
PS: Uz jsem stahnul hodne rar archivu a heslo to po me nikdy nechtelo(u WinXP obcas jo)..:)

waterman

• Aktivní člen
  • *
RAR a UNRAR
« Odpověď #4 kdy: 23 Září 2007, 07:33:07 »
Ted jsem si vsiml baliku RAR, v pridat/odstranit programy, nvm jestli fuguje nebo ne, ale muzes to zkusit :)
AMD Sepron 3100+; 1024MB RAM; ATI Radeon X800 GTO
Windows XP SP3 customized by Me!
iPhone 16GB Pwned!

Jan

• Aktivní člen
  • *
    • MOBILNÍ KOMUNIKACE
RAR a UNRAR
« Odpověď #5 kdy: 23 Září 2007, 14:39:26 »
Funkční je 7-zip :)

amour

• Aktivní člen
  • *
RAR a UNRAR
« Odpověď #6 kdy: 23 Září 2007, 23:32:44 »
Já myslím,,že dobře funguje jen komerční unrar..mám ho nainstalovanej bez problémů ze synaptiku,ale nevím jestli ho budu muset odinstalovat po 40 dnech ..a zas pak nainstalovat...musím zapátrat.

Jan

• Aktivní člen
  • *
    • MOBILNÍ KOMUNIKACE
RAR a UNRAR
« Odpověď #7 kdy: 24 Září 2007, 18:20:05 »
To jsem mohl zůstat u Woken :( ,vždycky se najde nějaký program,který je prostě free :)

Jan

• Aktivní člen
  • *
    • MOBILNÍ KOMUNIKACE
RAR a UNRAR
« Odpověď #8 kdy: 24 Září 2007, 19:33:57 »
To už mi bylo před 9ti lety :)

fritzek

• Aktivní člen
  • *
RAR a UNRAR
« Odpověď #9 kdy: 24 Září 2007, 20:01:51 »
Ja vzdy rozbaluji vice souboru prikazem "rar x -kb [nazev souboru]" a nikdy jsem problemy nemel. "kb" zde znamena keep broken. A jeste k tomu nepovedenemu stahovani: co takhle pouzivat wget? Umoznuje obnoveni po preruseni, muze nacitat adresy ze souboru. Vsechny adresy souboru, ktere chci stahnout nasypu do souboru wget.txt a pak spoustim prikaz "wget -c -i wget.txt". Mohu to kdykoliv prerusit a obnovit znovuspustenim stejneho prikazu.
P4 2.94GHz / 1024MB RAM / NVidia 6600 256MB / 80GB Seagate / DVB MSI Megasky / Leadtek Winfast 2000 / LENNY
NB Centrino Duo / 1024MB RAM / Intel 945GM / Intel wifi 3945ABG / Intel ethernet 100 VE

Jan

• Aktivní člen
  • *
    • MOBILNÍ KOMUNIKACE
RAR a UNRAR
« Odpověď #10 kdy: 24 Září 2007, 20:10:25 »
Dobrý nápad :)

Beetljuice

• Stálý člen
  • **
RAR a UNRAR
« Odpověď #11 kdy: 24 Září 2007, 20:15:10 »
Já mám nainstalovaný běžný unrar z repozitářů a ještě jsem nenarazil na problém ... prostě  unrar x jmenosouboru.rar a ikdyž má heslo tak to jde bez problémů ... nechápu v čem je problém.
Aj dont spíík ííngliš :)

gargy2002

• Host
RAR a UNRAR
« Odpověď #12 kdy: 25 Září 2007, 02:18:59 »
Citace: Beetljuice
Já mám nainstalovaný běžný unrar z repozitářů a ještě jsem nenarazil na problém ... prostě  unrar x jmenosouboru.rar a ikdyž má heslo tak to jde bez problémů ... nechápu v čem je problém.
Mam to same, jeste jsem ale pro jistotu nainstaloval unzip. Bezne ale pouzivam na zapakovane soubory Archive manager, otevre vsechno, rozbali vsechno, heslo to po me zatim nechtelo. Mam pocit, ze unrar a unzip jsou podpurne programy pro ten AM, v aplikacich neni totiz ani jeden, teda je nemuzu najit...:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.