Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zlyhava napalovanie [vyřešeno]  (Přečteno 1680 krát)

Scareface

• Návštěvník
Zlyhava napalovanie [vyřešeno]
« kdy: 23 Září 2007, 09:15:01 »
Dobry den
Pouzivam Laptop Acer TravelMate 4050 a Ubuntu 7.04. Nedokazem s napalovackou napalit dvd. Skusal som gnomebeaker a pri datovom dvd mi priblizne v 33% vyhodi, ze napalovanie zlyhalo a vyhodi mi toto hlasenie:

Executing 'genisoimage -gui -V Dátový disk -A GnomeBaker -p scf -iso-level 3 -l -r -hide-rr-moved -J -joliet-long -graft-points --path-list /tmp/GnomeBaker-scf/gnomebaker-HUO1YT | builtin_dd of=/dev/sr0 obs=32k seek=0'
I: -input-charset not specified, using utf-8 (detected in locale settings)
/dev/sr0: "Current Write Speed" is 2.0x1352KBps.
:-[ WRITE@LBA=9b870h failed with SK=7h/ASC=00h/ACQ=01h]: Input/output error
:-( write failed: Input/output error
/dev/sr0: flushing cache
/dev/sr0: updating RMA
/dev/sr0: closing session

Na zaciatku som myslel, ci nebude problem v programe, tak som skusil aj trial Nera pre Linux, no tam mi napalovanie tiez zlyhalo...

To s tym napalovanim sa mi stava stale. (CD som v Ubuntu este nenapaloval).
Dakujem za napady a rady, ako moj problem vyriesit.
Pouzivam: Ubuntu 8.04  na lapotope ACER TM 4050 (Intel centrino 1,5 GHZ; 1 GB Ram a HDD 160 GB)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #1 kdy: 23 Září 2007, 09:42:23 »
Máte možnost se nějak ujistit, že se nejedná o chybu mechaniky případně média (tedy jestli máte možnost vyzkoušet to v jiném OS).

Scareface

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 23 Září 2007, 12:47:00 »
Momentalne mam v pocitaci len jeden os. No pod win xp som take problemy nemal, len pri jednom druhu dvd. A teraz napalujem na Verbatim. A na ten typ media som skusal napalovat aj na inom pc pod XP a bez problemov... Skusim este pouzit nejake ine programy.
Pouzivam: Ubuntu 8.04  na lapotope ACER TM 4050 (Intel centrino 1,5 GHZ; 1 GB Ram a HDD 160 GB)

gargy2002

• Host
« Odpověď #3 kdy: 23 Září 2007, 19:25:00 »
Citace: Scareface
Momentalne mam v pocitaci len jeden os. No pod win xp som take problemy nemal, len pri jednom druhu dvd. A teraz napalujem na Verbatim. A na ten typ media som skusal napalovat aj na inom pc pod XP a bez problemov... Skusim este pouzit nejake ine programy.
Taky mi znicehonic prestal vypalovat gnomebaker(ani nezacal, rovnou hodil error, ale cd znicil) a zlikvidoval jsem asi 5 cd. Nainstaloval jsem K3B a zatim to vypaluje...

Scareface

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 24 Září 2007, 17:11:58 »
Uz som to tento prblem vyriesil. Nainstaloval som si Brasero a s nim mi napaluje bez problemov. No aj tak dakujem vsetkym, ktorý sa nad mojim problemom zamysleli.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.