Ok, taky jsem tohle hledal .... nicméně ... měl jsem na každé ploše jiné pozadí, (při prvních pokusech s compizem měla každá strana kostky pozadí jedné ze tří ploch, čtvrtá opakovala pozadí z třetí)/a okna bez rámečků

/. Nyní po updatu "přímo ze zdroje" mi nejprve naskočilo 12 ploch, ale chovalo se to celkem nějak divně, - po nastavení podle této rady - mám jen jednu virtuální plochu rozmnoženou na čtyři strany kostky.
Ne že by to bylo životně důležité, ale dá se tohle nějak udělat ? tedy mít 4 virtuální plochy, každou s jiným pozadím, a aby takto byly vidět i na "kostce" ??
Jo, a pokud má někdo problém s rámečky kolem oken (+funkcionalita přetažení/změna velikosti/ovládací tlačítka ) tak u mě pomohlo až nainstalování emeraldu a spouštění compiz --replace -c emerald, ale tohle mi trvalo skoro celý den, než jsem na to přišel....
Jinak je pro mě opravdu překvapení, že ukazatel zatížení procesuru zůstává v klidu (Athlon 2600, nVidia 6200) a amimace jsou naprosto plynulé... dokonce jsem to zkoušel i na MX440 64MB (tam tedy procesor trochu potil -+ 70% (Athlon64 3200 - takže asi hodně práce dělal místo grafiky - nicméně tohle je takový nestabilní kus HW, používám ho jako pokusnýho králika, takže žádné optimalizace v xorg.conf jsem nedělal), ale přesto.
S tímto rozšířením (pokud se trošku stabilizuje a zjednoduší zprovozňování) nemá Aero šanci vůbec soutěžit... Už jsem měl tu čest, a je to opravdu ksindl ... se divím, že nad tím někdo může hýkat.
jsem se zase rozepsal