Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Tak som si uspesne rozhasil zvuk [vyřešeno]  (Přečteno 1767 krát)

kopancek

• Návštěvník
Tak som si uspesne rozhasil zvuk [vyřešeno]
« kdy: 01 Října 2007, 16:24:30 »
Dobry den, uz dlhsi cas mi na mojom notebooku vadi, ze v ubuntu ma tichy zvuk, pre moje sluchadla porta pro uplne nedostacujuci..tak som sa dneska rozhodol, ze nainstalujem na svoju integrovanu zvukovu kartu VIA 82xx ovladace od vyrobcu a hadajte co, uz to nejde:P...
Neviete mi poradit co s tym??...

lsmod | grep -i sound vyhodi toto:
soundcore              10272  1 snd

sudo modprobe snd-hda-intel
WARNING: Error inserting snd_hda_codec (/lib/modules/2.6.20-15-generic/kernel/sound/pci/hda/snd-hda-codec.ko): Invalid module format
FATAL: Error inserting snd_hda_intel (/lib/modules/2.6.20-15-generic/kernel/sound/pci/hda/snd-hda-intel.ko): Invalid module format

alsamixer
alsamixer: function snd_ctl_open failed for default: No such device

je nejaky sposob ako sa vratit k povodnemu driveru?
poradite? pomozete? pre ludi z Bratislavy pozvanie na pivko:)
« Poslední změna: 13 Prosince 2007, 19:01:11 od Anna Taliánová »
"Povedz mi, co budeme jest!"
Plukovnik potreboval sedemdesiatpatrokov - sedemdesiatpat rokov zivota, ktore plynuli minuta za minutou - aby sa dozil tejto chvile. Citil sa ocisteny, jadrny a nepremozitelny , ked odvetil:
"H0VN0."

kopancek

• Návštěvník
Re: Tak som si uspesne rozhasil zvuk..kto pomoze??...
« Odpověď #1 kdy: 02 Října 2007, 12:52:59 »
tak uz som si to sprevadzkoval, stacilo doplnit hlavickove subory jadra a znovu nakompilovat ovladace..takze pivko si zaplatim sam..prosim oznacit za vyriesene..
"Povedz mi, co budeme jest!"
Plukovnik potreboval sedemdesiatpatrokov - sedemdesiatpat rokov zivota, ktore plynuli minuta za minutou - aby sa dozil tejto chvile. Citil sa ocisteny, jadrny a nepremozitelny , ked odvetil:
"H0VN0."

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.