Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: vidím to na reinstall  (Přečteno 1487 krát)

sharex

• Návštěvník
vidím to na reinstall
« kdy: 01 Října 2007, 20:54:47 »
po dlouhém rozmyšlení jsem uvážil, že podstoupím riziko, že mi pár věcí nepojede a zkusím přechod na ubuntu 7.10
rychlou linku mám, takže 699MB bylo stažený ani ne za 10 minut...samotná instalace pak probíhala vpořádku..občas se to zeptalo, jestli chcu u nákých aplikací ponechat starou konfiguraci (dal jsem ano)...co se ale stalo v pulce instalace aktualizací jsem nečekal...najednou se to začalo chovat, jako staré známé widle...vyhodilo to na mě cca 10chyb..dal jsem odeslat problém a doufal, že tím to skončí....ano..skončilo..bohužel..ale ne tak, jak jsem si představoval..v pulce intslace najendou aktualizace spadla a když jsem to zkusil spustit znovu, tak to hlásí, že systém je plně aktualizovaný...po restartu mi to hned u přihlašování hodilo nákej error, že $HOME má náký omezená práva a nebude pracovat tak, jak má
při pokusu o zapnutí vizualizace v rhythmboxu se restartují Xka..aplikace v dolním panelu se pro jistotu ani nenačetli a zeptalo se mě to, zda je nechcu rovnou smazat, když se nenačetli...to je teprve cca 10minut..počítám, že do hodiny přindu na mnohem víc problémů

ted k otázce: je náká možnost, jak navázat v aktualizaci, nebo si mám rovnou reinstalovat PC?

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re: vidím to na reinstall
« Odpověď #1 kdy: 01 Října 2007, 21:01:46 »
Já bych neváhal ani minutu... reinstal.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

sharex

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 01 Října 2007, 21:10:58 »
a další .. nyní nově oblíbená hláška při príci s operou "Sorry, Opera closed unexpectedly"  ???
taky to vidím na reinstal asi  :-\

Honzin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 01 Října 2007, 21:14:46 »
Je to skoda, ale reinstal bude nejlepsi reseni. Ja osobne od toho posledniho reinstalu (to jsem pouzival linux asi mesic a totalne si ho rozhasil) pravidelne zalohuju na ext. disk a nemuzu si to vynachvalit. Nedavno jsem si hral s gnome a xfce a pri odebirani si smaznul i vetsinu (primarniho) KDE. Tak jsem odklikal obnovu ze zalohy a za deset minut vsechno jako driv. Supr vec :-)
(vice info na wiki, moc dobrej navod...)

sharex

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 01 Října 2007, 21:20:12 »
Je to skoda, ale reinstal bude nejlepsi reseni. Ja osobne od toho posledniho reinstalu (to jsem pouzival linux asi mesic a totalne si ho rozhasil) pravidelne zalohuju na ext. disk a nemuzu si to vynachvalit. Nedavno jsem si hral s gnome a xfce a pri odebirani si smaznul i vetsinu (primarniho) KDE. Tak jsem odklikal obnovu ze zalohy a za deset minut vsechno jako driv. Supr vec :-)
(vice info na wiki, moc dobrej navod...)

od ted rozhodně budu dělat pravidelně taky..ted jsem asi přišel o pár zašifrovaných adresářů..jsou jakoby prázdné...naštěstí v nich zatím nic důležitého nebylo (spíš jsem to jen zkoušel)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.