Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: lišta spouštěče aplikací a lišta úloh  (Přečteno 2338 krát)

marshall1727

• Aktivní člen
  • *
lišta spouštěče aplikací a lišta úloh
« kdy: 02 Října 2007, 16:02:50 »
verze 7.04 default bez doplňků
na horním okraji obrazovky mám umístěnou lištu spouštěče aplikací (vlevo aplikace/místra/systém ; vpravo vypnout/datum) a pod ní přilepenou lištu s pruhem spuštěných úloh. po restartu PC se lišty prohodí a spuštěné aplikace jsou nahoře a seznam aplikací pod nimi. což je špatně. netušíte někdo jak  je přesvědčit, aby neměnily svou polohu?

díky
--
koupil jsem si nový server a ladím ho. proto to zde spamuju. (2xXeon5110; IntelServerBoard S5000PSL; 2x2x1GbECC;4xRaptor150G)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: lišta spouštěče aplikací a lišta úloh
« Odpověď #1 kdy: 03 Října 2007, 17:29:00 »
marshall1727 Mne pri podobnom probleme pomohlo jednoducho prehodit aplety navzajom na listach. Listy potom drzali svoju poziciu. Neviem ci nahodou ta lista co je v ubuntu standartne nema nejaku prednost pred tymi co vytvoris a system sa ju snazi udrzat na mieste.(dohad)
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

marshall1727

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 03 Října 2007, 17:42:52 »
zkusim. poprehazoval jsem vse z listy spostece na listu aplikaci a aplikace na listu spoustece a uvidime.
--
koupil jsem si nový server a ladím ho. proto to zde spamuju. (2xXeon5110; IntelServerBoard S5000PSL; 2x2x1GbECC;4xRaptor150G)

truhlik

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 03 Října 2007, 18:15:52 »
Já mam přibližně podobný problém.
Mám výstup na dva monitory a je problém s trvalým umístěním některých lišt.
Primární monitor v pravo
Sekundární monitor v levo
Pokud dam uchytit nějakou lištu na levou stranu pravého monitoru, ukáže se po restartu lišta jinde.

Prosimte mohl bys mi poslat svuj xorg mel jsem na notebooku take vystup na dva monitory, ted mam to doposud ale po nejake aktualizeci jsem nemohl najednou najet mysi na druhou obrazovku (proste jsem se tam nijak nedostal) po dlouhe chvili hledani zkouseni a restartovani X-ek jsem se na to vykaslal. Tak kdybys byl tak hodny a poslal mi to. Diky moc.
http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ipojen%C3%AD%20disku
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1351
http://www.root.cz/clanky/klonovani-obrazu-a-dva-monitory-v-linuxu
Citace: Otakar
Červi jsou moc milá zvířátka, zvláště když má jejich chovatel výhrady proti chování tučňáků

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.