Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: GTA: San Andreas cez wine  (Přečteno 13676 krát)

Jakub

• Návštěvník
Re: GTA: San Andreas cez wine
« Odpověď #25 kdy: 13 Října 2007, 13:00:32 »
No, tak to sa máš, ja som to už vzdal (na jednom mieste v misii Drive By furt hra spadla takže som sa nepohol ďalej) a momentálne zháňam GTA Vice City, ak nepôjde ani to, GTA3 to isti :P

Kde presne je tá misia?
Bol som, som a ešte pravdepodobne budem.

menganito

• Závislák
« Odpověď #26 kdy: 14 Října 2007, 22:39:57 »
Je to jedna s tých prvých, máš v aute všetky hl. postavy a vyberieš sa na výletík k fialovým Ballas. Je tam dané prvé miesto kam mám ísť, potom sa tam vedú nejaké reči (nezaparkuj do stromu...) a potom hra spadne :( ale už je to pomerne irelevantné (ak to teda nerobí aj niekomu inému) lebo Vice City (zatiaľ ide bez problémov ;)

Jakub

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 15 Listopadu 2007, 12:37:08 »
Je to jedna s tých prvých, máš v aute všetky hl. postavy a vyberieš sa na výletík k fialovým Ballas. Je tam dané prvé miesto kam mám ísť, potom sa tam vedú nejaké reči (nezaparkuj do stromu...) a potom hra spadne :( ale už je to pomerne irelevantné (ak to teda nerobí aj niekomu inému) lebo Vice City (zatiaľ ide bez problémov ;)

Ja som už prešiel celú hru. Nemal som žiadné problémi všetko šlo ako má. :)
Bol som, som a ešte pravdepodobne budem.

menganito

• Závislák
« Odpověď #28 kdy: 15 Listopadu 2007, 13:06:43 »
Ja som vice city tiež prešiel, ale keď si spomeniem na ten pocit keď som celé hodiny behal po SA bez jedináho savu (ani zatknutie ani smrť ma neohrozili, mal som konexie ;))... Proste to je o niečom inom ako jedno malé mestečko.

Microo

• Návštěvník
  • Tux Rules!!!
« Odpověď #29 kdy: 18 Listopadu 2007, 08:12:13 »
A jak jste to vyřešil? Pomůže to ostatním...
Ano mne to aj tak neide, aj ked mam najnovsi wine.
Terminal mi toto vypise:
Kód: [Vybrat]
fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 8193 (SPI_SETFOREGROUNDLOCKTIMEOUT)
Sony VAIO VGN-AR630E 17-inch Laptop Intel Core 2 Duo Processor T7250, 2 GB RAM,320 GB HDD, Blu-ray DVD Drive
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.